Antidepresszáns szedése csökkenti a szexuális étvágyat? (tudásbázis)
Az antidepreszánsok többsége hátrányosan befolyásolja a szexuális életet.
Korábban Rexetin-t(paroxetin) szedtem, az orgazmusképtelenséget okozott.:( Amit viszont most szedek, annak ilyen erős mellékhatása nincs.
Ahhoz gyenge vagyok hogy megrángassam. Meghát akár fel is jelenthet.. De átvillant az agyamon ha ez az illető most bemegy, Beszólok neki : Hogy most jött milyen jogon megy be soron kívül? És nm is hívták!
( mostanába gyakori vendég voltam és leszek is. akkor épp a helyettese, Dr nő volt. azt hiszem nem vártam ki a soromat. de nem kopogott be csak úgy mert Ő most üzletkötő. mellesleg kap elég szép pénzt, belefér az idejébe akár fél órányi várakozás. nem kell órára pontosan elszámolnia az idejével. azért is kibírhatná hogy vár. )
A párom a múltkor a rendelőben utánament és kiréngatta a csávót....aztán mondta neki, hogy szépen üljön le és várjon a sorára....azt mondta, inkább visszajön máskor! :))))
Amúgy igen, kapnak jutalékot, nem is keveset!!!!
A páromnak 1 hónapja a doki írt fel antibiotikumot, mondván, hogy tüdőgyulladása van....14 ezer ft volt a gyógyszer. Visszavittem neki a receptet és mondtam neki, hogy ezt hogy gondolja, mi az isten f....ból fizetem ki????? Erre mondja, hogy de a férjem nagyon beteg...igen, mondom, és akkor nem kéne elküldenie röntgenre, meg akkor tényleg elég, hogy 3 napra írta betegállományba???....végül kapott másik antibiotikumot, 1500 ft-ért. Ja, és meggyógyult....érdekes!!! :((((
Persze hogy kapnak valennyit. Vártam a soromra a rendelőbe. És akttáskás személy jelent meg. Akkor épp várt egy kicsit, nem kopogott be..
De volt úgy hogy bejött, látta a jónépet vár, Ő nem. Seperc alatt bement..
hat ez sajnos nem jo , hir mert meg csak most alltam neki..
Addig kell szednem , amig valamifele javulas nem varhato sajnos..
igazabol, ez a mellekhatas csak addig tart amig be nem all ra szervezetem..?
vagy amig ezt a gyogyszert szedem?
:((((((((((
folytatom..:)))
Sajnos mar 1 honapja antidepresszans gyogyszert szedek a panikbetegsegemre..
Sajnos egy ideje azt vettem eszre, hogy a szexualis intenzitasomat befolyasolja..
Szeretnem megkerdezni, hogy massal is elofordult e ez a problema, aki ilyen gyogyszereket szed..?
Koszonom a valaszt
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Akik antidepresszánst szednek és nem szégyenlik
- Tudtok olyan praktikákat, amivel a szexuális étvágyat lehet fokozni férfinél?