Antibiotikumot kell szednem..hogyan állítsam vissza utána a testem egészséges állapotát? Mit egyek, szedjek -e valamit? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a válaszokat,mindennek utánaolvasok,remélem pár nap,és rendben leszek!:)
Mégegyszer köszi!:)
mehet párhuzamosan is, csak ne egyben vedd be az antibiotikummal, hanem teljen el 3-4 óra köztük. ue vonatkozik a joghurtra is.
engem is meglepett, mikor a Normaflore-ról ezt mondták. valamit a gyártás módjáról is magyaráztak, de nekem kicsit magas volt....
ja, én már több, mint fél éve Candida diétán vagyok, talán ennek köszönhetően nem érzem az antibigyó kúra káros hatását. sajnos a pozitívat se :(
Az komoly lehetett..:((
Utána nézek akkor ezeknek én is.
De olvasgatok még a Normaflore-ról is.
De ezeket a szereket csak az antibiotikumos kezelsé után lehet elkezdeni,vagy mehet párhuzamosan??
nekem 2 orvos egymástól függetlenül mondta, hogy a Normaflore sz.rt sem ér.
Protexin vagy ProGastro a jó.
meg a Bakony joghurt, annak a legmagasabb a jó baci tartalma.
csökkentsd a cukorfogyasztásodat. egyél sok gyümölcsöt, zöldséget.
egyébként egy héttől nem hinném, hogy komoly bajod lenne. én 6 hetet csináltam végig a közelmúlban.
Nekem valamilyen hüvelykúpot javasoltak,de a legtöbb aminek utánanéztem, az gombára volt,meg ilyesmire...
De akkor valószínűleg ezt a Normaflore-t próbálom ki..
A Normaflore vény nélkül kapható,ugye?
Ez egy nőgyógyászati probléma volt..esetleg erre a területre is van külön valami ilyesmi?
Sajnos bele estem egy csúnya fertőzésbe,és a doki egy hetes antibiotikum kúrára utalt.:(
Mit tegyek,hogy visszaállítsam a rendet odabennt..??
Biztos tropa leszek tőle!
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?