Antibiotikumnál, ha van mellékhatás az már az első szemnél is jelentkezik? (tudásbázis)
Hát remélem nálam sem lesz nagyobb a baj,egy kis hasmenéssel megküzdök.
Köszönöm!
Leflokin 500mg.
Ezt szedem..Ha valakinek ismerős lenne..
Igen légúti betegségem van,influenzás vagyok..És a tüdőmben is van valami..
Ennek a gyógyszernek a mellékhatása leginkább heveny hasmenést ír,amire nem szabad bevenni,semmit.
E mellett ír még,hirtelen vérnyomás csökkenést,megduzzadhat a nyelv,ettől jön fulladás.
emésztési zavar,hányás,étvágytalanság,gyomortáji és hasi fájdalom,fejfájás,szédülés,álmosság,vagy álmatlanság.
Íngyulladás,Ízületi fájdalom,Ínszakadás.
Nagyon súlyos hasmenés.
Gombásodás akkor szokott jelentkezni, ha tartósabban szedik, helytelenül megválasztva, mert kiöli a normál bélflórát. Hólyagok inkább érzékenységnél szoktak lenni, elképzelhető, hogy lassan allergizálódott. Főleg ha korábban gyakran szedett hasonlókat, esetleg már nem is használt.
Jómagam évtizedekig használtam a tetrant, aztán váratlanul kiütött, később még megpróbálkoztam vele, de akkor is.
Az orvosom felírt egy antibiotikumot,napi 1x1 szemet 5 napig..
A patikus szerint a gyógyszernek olyan mellékhatásai is vannak hogy két másik gyógyszert is kellett volna adnia mellé,hogy mit azt nem mondta..Az orvosomat nem értem el,az első szemet bevettem..
A mellékhatás már jelentkezett volna az első szemnél is szerintetek?
Ha olyan a gyógyszer akkor igen.
Én épp mostanság szedtem, nekem a második szemnél már iszonyú hányingerem volt és émelyegtem.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Mit lehet tenni az antibiotikumkezelés során jelentkező hasmenés esetén?
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Azi sandoz antibiotikumnak lehetnek mellékhatásai?
- Nektek milyen mellékhatások jelentkeztek a Medroltól?