Antibiotikum tartalmú orrcsepp okozhatja azt, hogy nem nagyon érzem az ízeket és a szagokat? (tudásbázis)
Valószínű a túlzott orrcsepp használat, a cseppek nagyon igénybe veszik a nyálkahártyát.
Idő amire az regenerálódik.
Nagyon erősen el volt dugulva az orrom, erre kaptam a cseppet, meg allergiás náthára való tablettát is. Előtte már kb. 1 hétig intenzivebben folyt az orrom, használtam is egyszerű, vény nélkül kapható cseppet, de egyre rosszabb lett, mindig el volt dugulva, azután kaptam az antibiotikumosat. Azért gondolom, hogy ettől van, mert előtte nem volt semmi ilyen gondom, még amikor náthás is voltam, akkor is éreztem rendesen minden ízt és szagot, hanem amióta azt az antibiotikumosat használtam, annak olyan brutális keserű szaga-ize volt, hogy napokig azzal volt tele az orrom, mindenben azt a keserű izt éreztem, és most pár napja jöttem rá, hogy sok izt és illatot alig érzek. Ill. sokszor akármilyen átlagos illatot vagy szagot is keserűnek érzek (olyannak mint a csepp volt). Ugyhogy ezért gondolom, hogy a csepp utóhatása (legalábbis remélem hogy csak azé).
Esetelg volt már valakinek ilyen tapasztalata??
Miért kaptad? Mióta használod?
Valóban lehet a betegségtől is amire kaptad.
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Méregdrága antibiotikum...
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?