Anti-Valentin nap?! (beszélgetés)
"Ezek szerint a nõnap is csak egy ilyen hülye ünnep lenne?"
...meg a karácsony, meg a gyereknap?
Szia!
Én is örülök minden ünnepnek. Annyival is kevesebb a hétköznapok, szürke napok száma. A férfiak meg amúgy is elfelejtik a párjuk névnapját, szülinapját. (A férjem kivétel. :-D )
Egyébként én kiscsaládommal az Apák napját is megünneplem jún. 1. vasárnapján. Efy kis kedveskedéstől csak még jobb lesz a hangulatunk és szebb lesz az életünk. Nem igaz?
Úgy látszik, ha õszintén kifejezem a tényeket, akkor már senkinek nincs kedve hozzaszólni. Pedig a fórumot azért indítottam, mert a boldog napokhoz hozzajárulnak ezek a "giccsesnek" vélt napok is. Az anyák-napját miért szeretik jobban? Az édesanyák sem egy napig kell tisztelve legyenek és megajándékozottak.
Szomorú, hogy nincsenek vélemények...
Nem tudom megérteni ezt a sok szvazást és fórumot ami arról szól, hogy ki miért utálja a Valentin napot... Ez egy aranyos szokássá vált az utóbbi idõben, amikor a szerelmesek egy kisebb meglepivel kedveskednek. Ez nem azt jelenti, hogy a szerelem egy napra van korlátozva!
Ezek szerint a nõnap is csak egy ilyen hülye ünnep lenne? Nõnek lenni sem egy napig jó, és nem csak azon a napon vágyunk a kedvességre...
Ezek az egy-napos ünnepecskék egy kis kedvet hoznak azokba a szürke 7köznapokba...mert valljuk be, akinek van párja, aki szerelmes, az jobban érzi magát mert érzi, hogy az a nap különlegesebb. Aki nem tudja értékelni, az vagy egyedül van, vagy csak elunta nagyon az életét mert nem tud örülni az apró dolgoknak.