Anti-Müller hormon (beszélgetés)
hát igen... anno 25 évesen nekem is azt mondta a doki, hogy annyi érett petesejtem van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni...
Nyilván itt már bejátszik a kor is
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Igazából azon tanakodtam, hogy valami oka csak van annak, hogy megjelent egy ovulációs vérzés, ami korábban nem volt, de hormonálisan teljesen ok minden.
ezért gyanakodtam az AMH-ra, hogy talán ez az érték, de a doki is azt mondta, hogy 30 évesen ilyen AMH-val vállalnak gyermeket a nők.
A korodhoz viszonyítva szerintem nem rossz ez.
41 évesen ha jól emlékszem 1,5 körüli AMH-val lett 10 sejtem a lombikon, amiből 9-et jónak ítéltek meg.
Szia!
Ez teljesen rendben van. A korodnak viszonylag megfelelő. Ez csak annyit jelent, mint a nők többségénél, hogy a kor előrehaladtával a petetermelés elkezd csökkenni. Nincs miért aggódnod.Simán lehet még gyerkőcöd ha azt szeretnéd. Referencia értéken belül vagy.
Sziasztok,
38 éves vagyok. Van két 10 év körüli gyermekem. Lett egy új kapcsolatom, és ő gyermeket szeretne.
Pár éve furcsa lett a ciklusom ( ovulációs vérzés). Volt egy teljes kivizsgálásom (hormonok, pajzsmirigy, cukor, minden :) )
Az anti müller hormonom 1,70. Nekem picit alacsonynak tűnik, habár a doki szerint ez ok.
Semmit nem találtak nálam, ez az egy, ami szerintem picit alacsony.
Valaki, akinek volt hasonló?
kösziii