Annyira zavar, hogy főnököm néhány embernek ajánl fel... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, jogosan érzed.
Nekem mindig csak olyan főnökeim voltak akik, 90%-ban tegeződtek 10%-ban magázódtak, de ott nem volt kivétel.
Illetve volt, de az csak férfi főnöknél, hogy a jóval idősebb nőket csak akkor tegezte, ha azok szóltak, hogy benne vannak a tegeződésben.
Elég modortalan az a főnök, aki szelektál, így szabad folyást adva a klikkesedésnek.
Nem nézem jó szemmel, ha valaki "csak úgy" letegez!
Egy férfi meg főleg ne tegye ezt!!!!
De én határozottan konzervatív vagyok, aki ismeri és igyekszik be is tartani/tartattni az etikettet!!!!!
Biztos nem így csinálnám, ha főnök lennék;-)
Vagy ez, vagy az a változat mindenkivel. Az is lehet, hogy megbeszéltem volna a kezdetekkor, h. emberek mit válasszunk, döntsünk együtt erről. Az újabbak meg ahhoz alkalmazkodnának.
Nálunk mindenki tegez mindenkit, kortól és nemtől függetlenül.
Senkinek soha nem volt ezzel semmi problémàja.
Én nem látom ezt megalázónak. Felfoghatod a tisztelet megadásának jeléül is. Nem biztos, hogy ez a bizalmatlanság jele.
Ha ő magáz, akkor te önözzél. Ezzel megadod neki a tiszteletet, aztán, ha ezt észreveszi, akkor lehet, hogy felajánlja a tegezést.
Egyébként, ez kétélű fegyver. Az önöző formát is lehet úgy használni, hogy a másik embert porig alázod.
Ahogy mondják: a szó veszélyes fegyver. Lehet vele simogatni, de pusztítani is.
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Napi hány érintésre van szüksége az embernek a boldogsághoz?
- Mennyire tartod magad érzékeny embernek?
- Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni?
- Mitől éghet annyira az embernek a gyomra, miközben nem fogyasztott semmi olyat, hogy éjjel nem tud aludni?