Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Annyira szeretnék egy macskát. Ha már a réginek mennie... (beszélgetős fórum)
Menjetek vissza inkább a háztartási részlegbe. Ott meglehet vitatni a galuskaszaggatást. :D
Miért törölnéd? Mert nrm úgy gondolkodok mint te? Pont az ilyenek miatt tart ez az ország ott ahol.
Csúnya boszorkák vagytok mind :D Kivéve az egyest. Ő leülhet. :D
macskatol varsz szeretetet?embertol?oke lehet szeretni egy allatot,de nem ertem miert kell menni a mostaninak?!
Nagyon meggyőző vagy.
Felesleges macskát szerezned, téged az se fog szeretni.
király ez a stílus,ezzel lettél csak szimpatikus
talán az ilyen hozzászólásokat kellene törölni,bár nekem édesmindegy
Régen hogy tartották az állatokat, szerinted baszki? Nem a sublótfiókban azt elhiheted. Mi közöd van hozzá hogy én hogy nevelek fel egy állatot? Kértem véleményt? Nem.
Menj az állatvédőkhöz osztv árulkodj ott.
Szegény cica 😔
Úgy látom, neked a macska fogyóeszköz.
Hát asszem titeket se az eszetekért vettek el ti nők. Ennyi baromságot már rég olvastam.
Az első hozzászólónak köszönöm. <3 Lesz itt is cica. Kinti lesz, és élvezni fogja az életét. Nem egy szobaszökőkutat nevelek majd fel.
ezt nem tudtam,sajnos :'(
a szeretethiányod enyhítését ne egy élőlénytől várd,mert arról gondoskodni kell.Nem tudom ,miért kellett az előző cicának menni,de mindegy is.Gondolom nem pusztult el,mert akkor máképp írtad volna ki a vallomást.
Sokan hamar túladnak a cicákon, hogy szabaduljanak tőlük.
Kb 3 éve a tárolómba szült egy szomszéd cicája. 4-en voltak. A szomszéddal elkezdtünk gazdit keresni nekik. 2-nek én, 2-nek ő.
Ő olyanoknak akarta odaadni, hogy a hajam égnek állt. Aztán azt mondta nem bír már velük, . Az a 2 cica már régen nem él. :(
Vagy az, aki kenyeret, babot, és hasonló jóságokat adott a macskájának. Majd kiborult, hogy milyen válogatós, és nem eszik a szerencsétlen. Télen kint altatta. Megkönnyebbült, amikor eltűnt, és napokig nem jött elő...
Akkor remélem, nem kap másikat. (Tudom, hogy úgyis kap)
Ha nem te vagy az, aki a boldog szabadságban hagyja élni, és az úton végzi az életét a doromboló szeretetgombóc, hajrá, legyen cicád!
Egy macskát semmilyen szeretet nem tud pótolni :)
Miért kellett a réginek mennie?
Én adnék Neked, van 3 is, pont abban a korban, amikor vihetők!
😊😉🤗
További ajánlott fórumok: