Annie (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Annie
♥ Ugyan már olvastam ezt az írásod...De ma véletlen ismét megtaláltam ;)
Nem véletlen. Köszönöm, hogy ismerhetlek, és olvashatlak!!!
Minden mi körülvesz Téged egy gazdagabb ember vagy ♥
Kedves Nevaeh!
Nagyon kedves és megható cikket írtál! További sok sikert neked a munkában, és sok boldogságot az életben, mert aki ennyire rábízza a dolgot a Jóistenre, az csakis érzö szivü ember lehet.
"Isten minden emberben elrejtett valami különleges csodát!"
Ez így van, és ahogy ezt írom is elmorzsolok egy könnyet, hogy olyan nagyon messze van tőlem az én kicsi down-os barátnőm és úgy hiányzik... Mert senki se szeret így.
Bárcsak minden ember tudná ezt...
Végre egy kis szín a cikkek között!
Nem terhességröl, horrorisztikus szülésröl, lelki bánatról és fogyókúráról szól. Hiszen az élet -szerencsére- ennél jóval több.
Köszönöm, hogy megismerhettem ezt a történetet. Dank u zeer!
Én jártam egy ilyen nénihez, aki szintén nem tudta mi zajlik körülötte, sőt igazából nem volt képben, nem úgy a múltról, ő a múltban élt, sokat beszélgettem vele, mert én voltam élete utolsó egy évében a külvilág:)
És ő is mindig megnyugtatott ha szomorú voltam, pedig sosem mondtam, hogy de szomorú vagyok. Nagymamámmal nem volt ilyen bensőséges a kapcsolatom, sajnos 2 éve elment...de annyi mindent tanultam tőle. Aranyos kis történetek voltak, köszönöm:)
További jó munkát kívánok neked!
Gratulálok az írásodhoz, nagyon szépen írsz, ne hagyd abba!!
Másodszor pedig a történethez, ami igazán megható,
és örülök, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet, arra, hogy minden ember értékes, még ha nem is egyformán képes felfogni a világ dolgait!!
Mar régóta szeretnék írni egy betegről, akit az előző munkahelyemen volt szerencsém megismerni itt Hollandiában. Az ilyen emberek miatt mondom azt, hogy imádom, amit csinálok, a nehézségeivel együtt is.
Ugrás a teljes írásra: Annie