Anikó és Virág névre becézések? (beszélgetés)
Zeline a neve és itt a neten találta a párom a Magyar oldalon.De benne van az utónévkönyvbe is,csak szerintem mindenki átnéz rajta és el sem gondolkodtatja.Apuka az Ajsára is szavazott,de nekem nem tetszet annyira.Mindenképp magyar evet akartunk.Az ajsát mindig összekeverik az Aisával ami nem magyar szval....A Zeline nincs tisztázva,hogy végülis micsoda pontosan,minden utónévkönyvbe máshogy magyarázzák.Olyan hamar (10.hét körül) eldölt a neve,hogy nem is lehett más a neve,megszoktuk.
Igen igen, tőled kérdeztem! :)))
Köszönöm! Igen,nincs is vele problémám.Anyámék a bátyámak adták volna 42 évvel ezelött,de végül én kaptam :)))
Bocsi,tőlem kérdezted? Most tettem le a picikémet.:)
A kislányod neve és hangzása viszont egyedi. Gyönyörű. HOnnan ez a név?
Dia szerintem pedig a keresztneved feletébb szebb mint a Csilla!!!!
Csilla nekem amúgy sem tetszik
Nem lehet mindenkinek ugyanaz a neve,nem? Mindenki annak örüljön,hogy őt/gyerekét éppen nem az adott név-virágszálla ajándékozták meg.Irígykedni is lehet ám! Én példáukl Csilla akartam lenni,mint a legjobb barátnőm!:)MA mmár ez nem izgat,csak az zavar,ha a homokozóban az én nevemet kiabálják a gyereknek!:D
Hát nem ezt mondtam én is? Vagy már hülye vagyok? Mondjuk rég az vagyok, de ennyire? :-)))))))
mé' a Juli is "rajos" :DDDDDDDDD
Hajaj az csak nem! Bár nők egymás között veszélyes!!!:DDD
Már megittuk a pertut, de a névadással még hadilábon vagyunk, ki kinek merre miért.
Visszajöttem, látom lassan megy az iszapbírkózás :D
Oké a pertu megy!!!! :))))
Én is ezt ecseteltem, de csak nem jutottunk dűlőre. A Nikolettet és Zsanettet nem lehet egy kalap alatt említeni Eszmeraldával, és Rikárdóval. .))))
Elbeszélünk egymás mellett, de sebaj, ettől nem lesz drágább a kenyér! További szép napot!
Ancsi és Vircsi. Vagy Vircsike. Vagy ami tök jól hangzani : " ani"
Szerintem ez csak szokás kérdése. 10 év múlva már más nevek lesznek a furcsák, addigra a mostani fura neveket megszokják az emberek. Mindig lesz csámcsognivaló. :-)
Én téged kérdeztelek! ;-)
Egyébként meg attól függ, hogy melyik embert kérdezed meg, az egyik azt mondja, hogy pl. Mária lesz a gyerek neve, a másik meg azt, hogy Eszmeralda. Ez ízlés kérdése, egyik sem jobb, mint a másik.
Miért?
Kérdezz meg 10 embert, hogy melyik nevet adná szívesebben a gyerekének. Zsüsztint, Eszmeraldát, vagy Nikolettet, és megtudod miért.
Amúgy részemről a pertu rendben! :-)
Miért?
Ugyanúgy külföldi nevek, magyar írásmóddal.
A másikat 50%-ban eltaláltad! :-)
Nikolett
De nem én választottam ezeket a neveket. Mi örökbefogadtuk a lányainkat és ezeket a neveket még a vérszeritni anyjuk adta nekik, mi csak megtartottuk, mert tiszteltük a gyerekek személyiségét, aminek a 2 éves korukban történő örökbefogadásukkor a keresztnevük már szerves része volt, megszokták. Mi végül nem adtuk, csak megtartottuk az eredeti neveket. :-)
Erre írtam, hogy hozhatja úgy az élet, hogy nem te adod a gyereked nevét. Magamtól én sosem adtam volna Dzsenifer nevet a gyerekemnek, de mostmár nagyon tetszik, illik rá, az én Dzsenim olyan Dzsenis, igazi kis szeleburdi, örökké jókedvű kismajom. :-)
Igen, és ha lesz egy lány, az meg Júlia lesz.
Bódi Gusztiéknak is Rómeó az unokája.
Azért szerintem a Nikolett nevet nem lehet egy lapon említeni az Eszmeralda, Szamanta, Rikárdó vagy Zsüsztin nevekkel. De még a Dzseniferrel sem.
Ui: Azért azt elárulhatod hogy a másik kislányodnak milyen frappáns nevet választottál. :)))
Mostmár annyira beszélgetünk hogy lassan a pertut is megihatjuk, de látod azért te is kuncogsz néhány neven, pl a Zsülikén!
Jaj istenem, ezek vagyunk mi magyarok, mi mindenen röhögünk, ezért nem kell egymásnak esni. Kinek a pap kinek a papné.
Valakinek pl a régi magyar nevek nem tetszenek.
Mária, Irén, Ibolya, József...
Donatella....Kiszely Tünde lánya...
tényleg őt is így hívják.:) szerintem szörnyű,de nem én viselem.(huh)
További ajánlott fórumok: