Angolul, de hogyan?Manhattan nyelviskola? (tudásbázis)
Szia!
Én megtehetném,hogy eljárok magán órára,de nem megyek,mert teljesen feleslegesnek tartom.Kell a csoport,a versenyszellem!Mindenképpen nyelviskolába megyek,csak nyelvvizsga előtt megyek majd tanárhoz (hol van az még...).Pesti árakhoz képest nem sok ez a pénz...tudok olyat,hogy 3500/45 perc!!!!Nem olcsók a magán órák,az biztos!
Akkor Te most merre keresgélsz?
Szia!
Érdekes!!! Mondjuk magánórára én sem mennék, de csak azért, mert nincs rá pénzem:(
Egyébként az lenne az igazi, mert akkor csak veled foglalkozna, és a te ütemedben haladnátok, nem kéne megvárni a többieket...
Sok 45 pecért ennyi pénz!
Igen, ha már a párja elolvasta, akkor biztos a hölgy is, csak nem értem, hogy nincs 2 perce, hogy reagáljon rá...
na,elég érdekes volt a dolog...válaszolt a párja!Kissé furcsának tartom,hogy írok valakinek és más válaszol helyette.Nem ér rá a hölgy,de a párja ajánlkozott,hogy adna magán órát 45perc/2000ft.Írtam,hogy engem magán óra nem érdekel,csak nyelvsuli.
Vélemény?:)
Ja:)
Nem írt még:)
Szia:)
Semmi baj, csak már nagyon lelkesek vagyunk, mennénk tanulni:)
Szia!
Azóta sincs semmi reakció??
Szia!
Na írtál neki? Én, sajnos elfelejtettem:(
Lehet,én is írok neki, én most ráérek.
Megkérdezem, milyen lehetőségek vannak...
Neked meg jó tanulást, mire is készülsz?
Persze!
Ma írok emailt a hölgynek.Csak később,még ki sem látszom a tanulásból:(És fúl ideg vagyok:(((
Az ötlet nem rossz, meg próbálhatjuk:)
Mondjuk, nekem is elég macerás bejutni, mert én ugye, melózom is, meg ott van a kicsi, bölcsis. Először meg kéne tudakolni, mikor lesz, melyik nap, hánytól, stb. a tanfolyam. Utána, tudok csak bármit mondani:)
Az Őrs az még jó, a vonat nekem úgyis ingyen van:) aztán már csak BKV-
Lehet, hogy rászánom magam, mégis csak más egy suliban tanulni, mint otthon:)
Hát, ami keveset anno tanultam, az már több mint 15 éve volt/ kivéve az esti gimit, amit munka mellett végeztem el, 2007-ben érettségiztem le angolból:)
Mindig nagyon érdekelt a nyelv, és addig nem nyugszom, míg a középfokút le nem teszem. Iszonyatos akaraterő kell hozzá, tudom, de én felnőtt/vén fejjel,sokkal jobban felnőttem úgy érzem a feladathoz!!
Küldd el nekem is kérlek! Előre is köszönöm.
Gyenge középhaladó szinten vagyok.
Igen, lehet mondani:)
Bár abból is érettségiztem, és régen sok évig tanultam a középsuliban, de már sokat felejtettem:)
És te?
Szia!
Te is kezdő vagy?
Szia!!
Ez engem is nagyon érdekelne. Nekem is megírnád? Előre is köszönöm.
Én egyik nyelvvizsgám előtt sem jártam magántanárhoz, de én nagyon extrovertált típus vagyok és társaságkedvelő, ezért választottam ezt a formát. Angolul sokat tanultam iskolában is. De pl. németül egy alapfokú szintről 8 hónap alatt csináltam középfokút nyelviskolában. Nem kell plusz magántanár, ha tényleg tanulsz otthon. (Heti 2x1 órára jártam, és mellette otthon 5-6 órát tanultam hetente, de a vizsga előtt még többet.) Szavakat, fordításokat, teszteket otthon kell tanulni, csinálni.
Nyelvsuliba tényleg úgy menj, hogy tudod, melyik és milyen tanárhoz kerülsz, mert nem az iskola a lényeg. Ha gondolod, szívesen megadom a barátnőm elérhetőségét, és meg tudod kérdezni, hogy melyik nyelvsuliban melyik tanár a jó. Tapasztalatom szerint szinte minden nyelviskola alkalmaz a nyelvet nagyon értő, de tanárnak nem alkalmas személyeket is.
További ajánlott fórumok:
- Katedra Nyelviskola
- Lehet-e nyelviskolában tanítani nyelvtanári diploma nélkül?
- Hollandiában elő magyarok segítenétek nyelviskolát találni itt kint?
- Németül szeretnék tanulni, abszolút nulla szintről. Tud valaki profi nyelviskolát ajánlani, ami németre specializálódott?
- Érdemes-e nyelviskolába mennem?
- Tudja valaki, hogy hogyan kell egy nyelviskolát alapítani?