Németül szeretnék tanulni, abszolút nulla szintről. Tud valaki profi nyelviskolát ajánlani, ami németre specializálódott? (tudásbázis kérdés)
Köszi. Kicsit félek a némettől, mert egyáltalán nem tetszik, csak úgy gondoltam, olyan nyelvet kéne tanulni, aminek nagyobb eséllyel vehetem majd hasznát. Az angol megvan, azt nagyon szeretem.
Az EURO-t annak idején nézegettem, csak nem volt szimpi, hogy különböző helyszíneken lettek volna az órák. Meg aztán rossz véleményeket is hallottam róla, és így másik mellett döntöttem.
Én most EURO-ba járok angolra, fél intenzívvel kezdtem, de sajnos csak heti egyszer tudok menni, így átiratkoztam szombatra. Mindkét tanár nagyon jó volt eddig itt is, viszont a német tanárokat ott nem ismerem, azért nem ajánlottam.
Sok sikert és kitartást a némethez:)
Én tényleg csak ajánlani tudom őket. Vizsgán is segítőkészek voltak (sajnos nekem csak az alapfok sikerült, 2 pont hiányzott a középfokhoz. rossz tételt húztam, mesélnem kellett német tv csatornákról, német tv műsorokról stb,, akkor nekünk nem volt kábel tv-nk, így nem sokat tudtam mondani...:(. De nem is használom a nyelvet..:) Most angolt tanulok újra, ha ez megvan, lehet visszatérek a németre is, mert már szinte mindenhova kell valamelyik, vagy akár mindkettő nyelv ismerete:(
Jó tanulást!
Österreich Institute (azt hiszem jól írtam)
Szakközépiskolában kihelyezett tanfolyamot tartottak nálunk. 2 tanár jött felváltva. Nagyon lelkiismeretesek voltak, és jól tanítottak, tőlük megértettem azt is amit a rendes iskolai órákon nem.
Keress rájuk google-ban. Goethe-ről is jót hallottam.:)
A Goethe Intézet nekem is szimaptikusan hangzik.
Valaki járt már oda?
Akkor szerintem írd be a google-ba,hogy budapesti nyelviskolák és szerintem csak találsz egyet ami megfelel az elvárásaidnak!
Sok sikert!
Bp.
Angol középfok megvan, és második nyelvnek gondoltam.
Szia!
Hol laksz?