Tudsz olyan jó pdfet/videót, ami alaposan elmagyarázza a have something done-t és a passive voice-t? (tudásbázis)
3. 80ASIQ
márc. 24. 13:37
Hátha kapható még akár könyvesboltban, akár a neten Báti - Véges: Angol nyelvkönyv kezdőknek című könyve. Szerintem annál jobb könyv a világon nincs! Abban tényleg precízen, szájbarágósan el van magyarázva. Próbálj meg utána járni. Ez az én javaslatom.
A youtube-on magam is meg fogom nézni kíváncsiságból. Egyszer...
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 24. 07:05
A youtube-on van felül egy keresősáv, oda írd be, biztosan lesz róla videó. Ne sajnáld rá az időt.
márc. 24. 06:56
Valaki tud olyan jó pdfet/youtube videót, ami alaposan elmagyaràzza a have something done-t és a passive voice-t?
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- 3, 5 éves kisfiam balkezes. Hogyan tudom elmagyarázni merről - merre kell haladni a ceruzával?
- Hogyan tudod elmagyarázni 3 éves gyermekednek, hogy hogyan kell orrot fújni!
- Nyilatkozat a családi kedvezmény érvényesítéséről... Valaki elmagyarázza hogyan kell kitölteni?
- Van itt műkörmös szakember? Elmagyaráznád nekem kérlek, hogy hogyan kell elkészíteni és mit kell vennem ehhez a körömhöz? (kép van)
- Garázdaság. Valaki elmagyarázná, hogy működik ez?