Angol magánoktatás- tapasztalatok (beszélgetés)
Én is a Headwayből tanulok, néha elvétve csinálunk onnan feladatokat. Egyátalán nem unalmas, jól kell tudni tálalni:)
Amúgy rengeteg anyagot/könyvet lehet találni a neten, főleg angolból...
persze, hat van konyvem raymond murphytol. (hule)
valami szorakoztatobb konyvet v. anyagot tud valaki?
koszonom a valaszokat!
Hany eves a lanyod, Vanessa?
Szia!Az én Lányom Helen Doronos és az ottani angol tanárja jár hozzám is.Nagyon megvagyok elégedve Vele.Többek közt azért szeretem,mert érthetően magyaráz,az én ütememben haladunk,mindig készül előre és meglep különböző feladatokkal,hogy minél többet tudjunk gyakorolni.
Egyébként Raymond Murphyből tanulunk.
En angol oktatassal foglalkozok, es erdeklodnek, hogy kinek milyen tapasztalata van, aki esetleg jart mar jo angol nyelvtanarnal. Mit csinalt jol a tanar? Headway kicsit unalmasnak tunnik, es egyhangunak, valaki tud valami okosat monndani?
Azonkivul, hogy hetkoznapi temak...
Erdekes anyag valahol?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a korai angolnyelv-tanulásról? (Állítólag már 3 hónapos kortól fogékonyak a picik a tanulásra.)
- Van valakinek tapasztalata a Relaxa villám angol/német/francia nyelvtanulással kapcsolatban?
- Angol nyelvű bölcsöde, óvoda? Mik a tapasztalatok? Megéri?
- TELC B2-es szintű (középfokú) angol nyelvvizsgáról milyen tapasztalatok vannak?
- Mennyit keres egy HR-es Budapesten HR diplomával, angol+német középfokkal, több év tapasztalattal?
- Műkörmös magánoktatás