Angliában élő magyarok beszélgessünk! (beszélgetős fórum)
Sziasztok
Most költöztem angliába pontosabban Romford környékére. Van kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni?
sziasztok!
Új vagyok itt!Angliában élek,van egy 3 hónapos kisbabám.Ahol én lakom,még nem igazán találkoztam Magyarokkal.Esetleg lenne kedve valakinek beszélgetni?😊
Sziasztok szeretnék tőletek segítséget kérni, valaki tudna esetleg nekem egy Angliából Magyarországra szóló felbélyegzett borítékot küldeni?:) (válaszborítéknak használnám) természetesen elutalnám az árát meg minden, de tud segiteni valaki?:)
A válaszokat előre is köszi:)
Sziasztok! Manchesterben élek párommal 26 évesek vagyunk. Szeretnénk barátkozni magyarokkal, ha van valakinek kedve összejárni néha meginni valamit kikapcsolódni és dumálni egyet, az nagyon jó lenne. Ha van valaki, aki szeretne barátkozni, úgy mint mi, írjon nekem nyugodtan. Köszönöm előre is a válaszokat.
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Londonban elo magyaroktol szeretnek kerni egy fuvart a Luton repterre csutortokon. (Juli 16.) Nem tudom mennyibe kerulhet a benzin, de £10 korul szeretnek beleferni. Sajnos a taxi nagyon draga es a buszos lehetosegrol csak keveset tudok.
Aki tudna segiteni annak megkoszonom.:)
Sziasztok!Nem regen koltoztam Londonba.30-40 eves ismerosoket,baratokat keresek .
Beszelgeteshez,csavargashoz, gondolom masok is vannak itt teljesen egyedul :) jelentkezetek !!!!
email cimem katamadarasz@hotmail.com
Sziasztok!
Van itt valaki aki Rugby-ben el?
Sziasztok!
Stoke on trent ben elo magyarok dohany elado Golden Gate,Multi es Ld nagy csomagban £20 tell:07990447710
Én ki akarok majd költözni Angliába/Albióonba.
Az lenen a kérdésem, hogy a britek mennyire kedvelik ott a magyarokat? Illetve milyen esélyek vannak jól fizető munkára és melyek azok a munkák amikkel odakint jól lehet keresni? :)
Olyan emberek válaszát várnám akik kint élnek vagy kint éltek vagy konyítanak a témához. :)
Angliai termékbevezetéshez keresnék sale-es, MLM-es tudással rendelkező partnert. A termék egészségügyi, egyedi, konkurencia mentes. Célzott vásárlók : magánszemélyek, Orvosi magánpraxisok, Kozmetikai szalonok, SPA-k, Sport klubbok. (vagy ami eszedbe jut).
A termék növeli a szellemi, fizikai kapacitást a máj és érrendszer tisztításán keresztül. Hasznos a kemoterápiás kezelések mellékhatásának csökkentésében.
Jutalék : 60 GBP minden termék eladása után. (havi 20db már 1200 GBP fizetést hoz)
Akit érdekel, keressen email-ben. info@a88.hu
Szia! Itt van Fülöp Menyhért honlapja és e-mail címe:
[link] fulopmenyhert@postafiok.hu
Minket ő adott össze két éve :)
Kedves Anyukák, Szülők!
Edina vagyok, 23 éves.Augusztus végén megyek ki Angliába és au pairkedést vállalok. Ezelőtt 2 évig éltem kint mint babysitter, és felszolgálóként dolgoztam, most viszont csak magyar családnál szeretnék gyerekekre vigyázni.
Örömmel várom a jelentkezést.
Üdvözlettel: EDina
szaniszlo.edina@freemail.hu
Sziasztok!
Jelenleg Brightonban lakok,szeretnek olcsobb helyre koltozni.Esetleg tud valaki olyat ahol van azert allas is meg az 1 szobas lakas sem £450/fo,szoval olcsobb mint Brighton.Koszonom elore is!
Hali.
Remélem jó helyen járok. Szükségem lenne Angliában élő magyar(ok)ra. pontosabban a véleményükre az egyik előadásomhoz. nincs más dolgod mint válaszolni általános kérdésekre. (még nem állítottam össze a kérdéseket de kb. 10-15 db lesz.) fontos lenne úgyhogy aki szeretne nekem segíteni az írjon a lana95@citromail.hu emailra. ha kell emailban részletesebben leírom.
előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- Afrikában élő magyarok, gyertek beszélgessünk!
- Németországi Magyarok beszélgessünk! :)
- Amerikában élő magyarok beszélgessünk.
- Angliában élő magyarok mennyi idő alatt kapták meg a családi pótlékot, és mennyi az összeg, ha egyedül neveli az anya a gyermeket?
- Angliában élő magyarokat keresek, én Crawleyben lakom, szívesen találkoznék itt élő magyarokkal.