Angelsonds magzati szívhang hallgató nagyon recseg, visszavigyem? (tudásbázis)
Nem,mert már érzem a rugdosásukat,és tudom,hogy jól vannak. :-) kb.1hete már sztetoszkóppal is hallani őket. az meg van itthon. :-)
Na,akkor tényleg rossz volt !!!! És azóta vettél másikat?
Visszavittem. :-) Nagyon pipa voltam. Szerencsére visszakaptam az árát.
Szia Nekem is ilyenem van és minden oké vele pedig használtan vettem! Vidd vissza az a tuti !!
Sztem kifogtam valami selejtet,mert össze vissza csúszkál benne az elem,ha nem támasztom ki egy kis papírral.
Egyáltalán nem szabad egy millimétert sem mozdulnia az elemnek!Azt a szabadon lógó izét amikor rápatentolod az elem csatlakozójára,úgy kellene a nyílásába visszahelyezned,hogy épp csak beférjen!
Én tegnap cseréltem benne elemet mert sikerült eladnom,így jól emlékszem még.
Most már tuti,hogy érintkezési baja van,mert megint annyira recsegett,hogy hiába találtam meg az egyik babát,alig hallottam. több zselével is ugyanolyan volt.
:-) Én azt észre vettem,csak akkora helyen van az elemnek,hogy csúszkál. Na kipróbáltam mégegyszer. Most nem recsegett olyan hangosan,de egyik baba szívhangját se találtam meg. :-( 2petéjű ikreim vannak,ráadásul 2oldalon helyezkednek el,szóval elég furi,hogy egyiket se hallom. Vékony is vok,tehát a háj sem akadály. Várok holnapig,addig még próbálgatom.
Én megpróbálnám,max azt is visszaviszed.Akkor már tényleg az árát kérd vissza :)
Én meg nem vettem észre az elején,hogy csomagolásostól van belerakva az elem :S Másnál csak ki kell húzni azt a kis elemzáró csíkocskát,nem gondoltam,hogy ebbe fóliázva tették ...
Még egyszer kipróbálom,de ha nagyon recseg megint,akkor többet nem próbálkozom. Néztem videókat neten,de ott nem volt ilyen háttérzaj.
Nem merek másikat venni,inkább vissza kérem az árát.
Az elemmel is meggyűlt a bajom az elején. Olyan gagyi módon van megoldva. Mozgott benne az elem,és nem mindig érintkezett. Ki kellett támasztani egy kis papírral. 9000ft-ért nem ilyen gagyi készülékre számítottam.
Minél többet raktam rá annál rosszabb volt. Próbáltam azzal is,amit hozzá adtak,meg masszázs olajjal is. Akkor is recseg,ha nincs a hasamon,hanem csak tartom.
Ne menjen el a kedved!Vidd vissza,meglátod egy jól működővel csodálatos lesz!
Lehet rá hangszórót is kötni,mi sztereoban hallgattuk a kis szívét :D
ha én keveset teszek rá, nekem is recseg
El is ment a kedvem az itthoni hallgatózástól. Ma vissza is viszem a boltba. :-(
Első használatnál nekem sem recsegett. aztán este apával is akartunk hallgatózni,és annyira recsegett,hogy semmit nem hallottunk. Akkor is recseg,amikor nincs a hasamon. tuti hibás.
Az enyém nem recsegett,hanem nagyon susogott addig,amíg nem találtam meg a szívhangot.Addig minden más belehallatszott.A hasi erem,a mozgolódás,mindenféle áramlás...azok elég hangosak.
Konkrétan recsegnie nem kellene.Én nem zselével használtam,csak bevizeztem a hasamat.
Tudom,hogy van több fórum is,ami erről a készülékről szól,de oda már rég nem írt senki,ezért indítok újat. Tegnap vettem ezt a készüléket,amit 12hetes kortól lehet használni. Nekem 14hetesek a babák. az egyiket nagy nehezen 1óra kutatás után hallottuk,de annyira recseg a fejhallgató,hogy majdnem megsüketülök,és a szívhangot alig hallottam miatta. Normális,hogy így recseg? Használtam zselét,de akkor mégjobban recsegett.
További ajánlott fórumok: