Androidos telefon. Milyet érdemes venni? (beszélgetés)
Enyém Samsunghoz sincs már, teljesen jól működik.
Tizenéves számítógép is jó.
Röhejes, hogy már azokat is százezres költségre akarják kényszeríteni, akik alapfunciókat használnak. Próbálnak presszionálni, hogy mennyire szükség van rá.
Megnézem. Köszönöm.
Én apple-ös vagyok és maradok. Nekem az androidtól van hidegrázásom. Kinek mi jön be:)
Mielőtt ezt a rohadt drága Apple11-t vettem, amit utálok, nekem a tracfone volt, sokkal egyszerűbb volt, és nagyon meg voltam vele elégedve. Nem kell hozzá szerződés, havonta is lehet fizetni, vagy évente.
Sziasztok,
Anyukámnak kellene vennem egy androidos telefont. Max 50-ig gondoltam. Nem ért a telefonokhoz túlzottan. Most huawei van neki, de nagyon lassú. Facebook-ra hasznàlja, fotózik vele meg játszik rajta.
Nézegetem a telefonokat, de egyáltalán nem értek az androidos telefonokhoz. Azt se tudom milyen márkák vannak már és h melyik megbízható. Nem kell nagy tudás csak megbízható legyen. Megköszönöm, ha ajánlanátok párat.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok bejelentkezni az androidos telefonomon a google account-ba?
- Mit jelent az, hogy androidos telefon?
- Annyira, de annyira utálom az összes Androidos telefont,...
- Az Apple Iphone-on kívül, kinek melyik érintőképernyős telefon vált be? Milyet érdemes venni?
- Vodafonnál szeretnék kártyás telefont venni, amiben van rádió. Milyet érdemes?
- Dual sim-es telefont szeretnék venni, de milyet?