Ananászos tepsiben sütött karaj... recept


8 vékony szelet kicsontozott karaj
kevés olaj
só
bors
szerecsendió
8 szelet füstölt tarja
8 szelet sajt
8 szelet ananász
Az Ananászos tepsiben sütött karaj... elkészítési módja:
8 vékony szelet kicsontozott karajt kevés olajon mindkét oldalán fehéredésig sütünk. A megsült szeleteket sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval megszórjuk, és sorban vajjal kikent tepsire tesszük. Minden szeletre rárakunk 1-1 szelet füstölt tarját, majd 1-1 szelet sajtot, arra pedig 1-1 karika ananászt, a közepébe valamilyen savanykás gyömölcsöt (szeder, meggy, áfonya) tehetünk. Közepes sütőben megsütjük, azonnal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ca43169457, 2014. dec. 13. 09:23
Az ananászos tepsiben sütött karaj... elkészítési módja és hozzávalói.