Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ananászos disznóhús recept

Ananászos disznóhús recept

Az Ananászos disznóhús hozzávalói:
1/2 kg disznócomb apróra vágva,
4 gerezd apróra vágott fokhagyma,
3 ek. salátaolaj,
1 tk. nam pla, (Chili halmártásban)
késhegynyi törött bors,
1 mk. nagyon csípős pirospaprika,
8 dkg földimogyoró,
1/2 kg darabolt ananász,
1 ek. finomra vágott petrezselyem,
só,
1 zöldpaprika vékony karikákra vágva.


Az Ananászos disznóhús elkészítési módja:
Pirítsuk 5 percig a húst az olajban. Tegyük bele a fokhagymát, és pirítsuk még 3 percig. Rakjuk hozzá a nam plát, a törött borsot, a pirospaprikát és a mogyorót. Lassú tűzön, állandóan kevergetve pirítsuk 10 percig. Tegyük hozzá a petrezselymet, az ananászdarabokat és ízlés szerint még sót, pirítsuk még 2-3 percig. Tálaljuk melegített mély tálban, díszítsük a paprikakarikákkal


Kategória: Húsételek receptjei


Az ananászos disznóhús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook