Ananászos csirkemell római tálba recept
Az Ananászos csirkemell római tálba hozzávalói:70 dkg csirkemellfilé
40 dkg bacon
20 dkg trappista sajt
4 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 dl olaj
1 doboz ananászkonzerv
1 dl tejföl
1 dl ananászbefőttlé
1 kávéskanál mustár
currypor
bors
só
Az Ananászos csirkemell római tálba elkészítési módja:
Egy tálba öntsd bele az olajat, zúzd bele a fokhagymát, tedd bele a mustárt, szórj bele egy pici curryport és sózd, borsozd. A csirkemellek mindkét oldalát mártogasd meg ebben a keverékben. A római tál aljára, egymás mellé helyezd el a csirkemellek felét. Tedd rá az ananászbefőtt felét, majd az egyik felkarikázott vöröshagymával borítsd be. A bacont kockázd fel és szórd rá a tetejére. Majd jöhet a maradék csirkemell, az ananász, a vöröshagyma és a szalonna. A tejszínt, a tejfölt és az ananászlét keverd össze és öntsd rá a tetejére. Reszelt sajttal szórd meg a tetejét. Süsd aranybarnára.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. febr. 6. 19:00
Az ananászos csirkemell római tálba elkészítési módja és hozzávalói.