Sajtos csirke római tálba recept
A Sajtos csirke római tálba hozzávalói:5 dkg trappista sajt
4 csirkecomb
3 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
2 evőkanál olaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál liszt
1 kávéskanál pirospaprika
bors
só
A Sajtos csirke római tálba elkészítési módja:
A csirkecombokat sózd meg, és tedd a római tálba egymás mellé. A lisztet keverd össze a pirospaprikával, sózd, borsozd ízlés szerint, majd szórd rá a húsra. A vöröshagymát karikázd fel, és ezt is tedd a combokra. A sajtot reszeld le, és szórd rá a hagymára. Az olajat és a tejfölt keverd össze, tedd bele a zúzott fokhagymát, és locsold rá a húsra. Hideg sütőbe tedd, és addig süsd, amíg a hús megpuhul. Ekkor vedd le a tál tetejét, és még néhány percig pirítsd, míg aranybarna nem lesz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. febr. 4. 18:57
A sajtos csirke római tálba elkészítési módja és hozzávalói.