AMWAY szőnyegtisztító eszköze (beszélgetős fórum)
Persze, be kell mutatni az üzletet, én is azt teszem, csak nem nyomulósan. Felhívom, ha fogad, elmegyek vagy eljön, ha nem tovább nem zakalatom. Ha meghallgat, akkor elmondom és tiszeteletben tartom a véleményét, akkor is ha tetszik neki, akkoris ha nem. Persze az a célom, hogy tetszen, de csakis kedvesen lehet. Van is már töb belépőm, akikkel minddel nagyon jó a kapcsolatom ezidáig.
Én is szeretem csinálni, csak a nyomulást, erőszakoskodást, görcsölést nem szeretem. Sajnos ismerek olyat, aki úgy csinálja. Én is azt teszem, amit a szisztema és a szponzor javasol, ahogy tanítják és szépen halad is az üzlet, néha lassabban, néha gyorsabban. Ez sok mindenen múlik, nagyon összetett feladat. Ma például szépségklinikát tartok, amit nagyon élvezni szoktak a nők. Mindent ki lehet próbálni teljesen ingyen. Nagyon jó hangulatú szokott lenni!
Így azért még kisebb a valószínűsége, hogy be szeretne valaki lépni, mintha úgy csinálod, ahogy azt tanítják. A bemutatózás - az üzlet bemutatása - az nem erőszakoskodás, szerintem. Amikor én ezzel foglalkoztam, (csak sajnos családi támogatottság híján abba kellett hagynom) de azért jó két évet eltöltöttem az Amway iránt elkötelezett emberek társaságában, én nagyon szerettem. Mindent. A bemutatózást, a heti rendszeres összejöveteleket, mindent, amit akkoriban és azok az emberek csináltak. És hiszem, hogy ha az ember meggyőződésből, támogatással tudja építeni az üzletet, akkor valóban érhet el sikereket. Egyébként marad az árrés.
De mindenki a saját belátása szerint:))
Privát véleményem, nem kell egyetérteni vele:))
Aki egyszer meg vásárolta nem szivesen válik meg tőle
Lehet kapni
-Aki használja az AMWAY szőnyegtisztító eszközét,meg van-e elégedve vele?
-Tudtok-e vkit,aki eladná...?
További ajánlott fórumok:
- Használtál már Vanish szőnyegtisztító port? Mi a véleményed?
- Hol lehet venni vezetéknélküli szőnyegtisztító seprűt? Olyan régi "retrós" tili-tolit...
- Próbálta már valaki a Vanish szőnyegtisztító port?
- Kipróbáltad már az új Vanish szőnyegtisztítót?
- Tud valaki jó és gyors szőnyegtisztítást Pesten?
- Vanish Shake & Clean Kárpit és Szőnyegtisztító