Amit nem tudok mosógépbe tenni, mivel fertőtleníthetem? (tudásbázis kérdés)
En a plussoket hetente legalabb mosom, refluxos a kisfiam, mindent lehany. 🙄 Semmi bajuk, puhak maradtak.
A babakocsit a gyartotol rendetuk, mi dobozoltuk ki, azt nem mostam, es jobbik esetben azt azert (legalabb az elejen) nem is nyalogatja. Az autos hordozot sem mostam, de most keszulok eladni, elotte be fogom dobni a gepbe, rajta van, hogy moshato.
Babafeszket szinten siman mostam tobbszor is.
Mindent moshatsz. Többször mostam babakocsi huzatot belsőt is, nem lett semmi bajuk.
A plüssöket , ahogy kivetted a gépből körömkefével, hajkefével keféld át, és az is olyan lesz, mint újkorában.
A plüssöket nyugodtan moshatod mosógépben, ugyan olyan puha lezs utána is. Ahogy a húzatokat is, amennyiben levehető.
Vagy fogod és beáztatod és úgy fertőtleníted.
Sziasztok!
Első babánk lesz. Kaptunk egy nagy méretű babafészket, sok plüssöt ami új, illetve új az autós hordozó is, a babakocsi viszont használt. Ezeket, illetve a huzatokat nem tudom kimosni, a plüssöket nem akarom, mert utána nem lesz már puha. Kézi gőzölő működhet? Olyan amivel kárpitot is lehet gőzölni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Segítsetek!Egy kislányt a nagymamája eldob magától..Mi tudok tenni?
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Olcsó, 100 forintos boltokban is kapható mosószert bele mernétek tenni a mosógépbe?
- Szurkos munkásnadrágot mosógépbe lehet tenni?