Olcsó, 100 forintos boltokban is kapható mosószert bele mernétek tenni a mosógépbe? (tudásbázis kérdés)
ezekben a boltokban sem 100ft már semmi - régen volt az mááár.
és ott is arielt, persilt stb..én ott szoktam venni ezeket mert nagyobb kiszerelésben kapható mint a nagy áruházakban.
nem gagyi cuccok vannak azért volt...
Kedves Fiti
Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet.
Kedves pgiz
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Mi soha nem voltunk gazdagok,és már nem is valószínű,hogy valaha azok leszünk,de amink van,arra igyekszünk nagyon vigyázni.Gondolom,ezzel te is így vagy.Igazából édesanyám fél nagyon,hogy az ilyen olcsó mosóporok tönkre teszik az automata mosógépet.Ezért kérdeztem,hogy mi a véleményetek.
Kedves Fiti
Köszönöm szépen a választ.Még egyenlőre nem vettem semmilyet,és nem is készülök venni,de 28-án megyek egy termékbemutatóval egybe kötött kirándulásra,és a végén mosópor lesz az ajándék,aminek én nagyon örülök,és nagyon szívesen el is használnám az automata mosógépbe is,de édesanyám nagyon tart tőle,hogy tönkre teszi a mosógépet,ezért kérdeztem,hogy mi a véleményetek.Még egyszer nagyon szépen köszönöm a választ.
Ha elromlik a mosógép, akkor nem a mosóportól.
Az olcsó mosópor abban különbözik a drágától, hogy nem adalékolják drága szennylebegtetővel és még drágább illatanyagokkal, valamint nem akkora hasznot zsebelnek be az árujukból.Nem rakják meg nagy mennyiségű vízlágyítóval, amit a reklámok hatására még külön is megveszel nem kis pénzért.
Nem vagyok elfogult egyik felé sem, nem használok mosóport.
Szia!
Vannak nekem is kedvenceim a 100-as boltból:)
Pl. B.g S.ft wc papír, Estr.a glicerines és a kamilla/körömvirág kézkrém, amiknek az illatát is imádom.
Mosószerből/tusfürdőből/öblítőből ragaszkodom a megszokotthoz (T.m., b.b., s.l.n/l.n.r), de most rátaláltunk egy klassz fogkrémre a gyerekeknek, így lecseréljük a régit:)
Sziasztok
Megint eszembe jutott valami,és ismét szeretném a segítségeteket kérni.3 éve vettünk üzletben egy automata mosógépet.Eddig mindig csak minőségi mosóport tettünk bele,mert édesanyám nem hajlandó az olcsó mosóporokat beletenni,így soha nem is veszünk mást csak drága mosóporokat.Én nagyon sokszor megyek termékbemutatóval egybe kötött egynapos kirándulásokra,melyeknek a végén mindig kapunk valamilyen ajándékot.A legközelebbi alkalom,éppen e hónap 28-án lesz,amikor 4 kiló mosópor lesz az ajándék.Most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy szerintetek lehet e az ilyen mosóporokkal automata mosógépben mosni biztonságosan?Nem e áll fenn annak a veszélye,hogy tönkre teszi a mosógépet?Nagyon várom a válaszokat,és nagyon szépen köszönöm
Sziasztok:Farkas Kriszti
Biztosan nem jól hallottad.
Só (nátriumklorid) és foltsó (nátrium-perkarbonát)
között nagy különbség van. A % arány sem stimmel.
Én rendszeres 100 ft-os kutató és használó vagyok.
Pl a NETT mosópor szuper.a függönyfehérítő szintén,csak a neve valami (DR Beckmann vagy mi)...nem jut eszembe.A napokban tök olcsó eü. papírt kaptam 4 rétegű,és jó nehéz,azaz sok van rajta.Nem minden használhatatlan ha olcsó!!!
Nem értem.
Úgy gondolod, hogy árt a mosógépnek?
További ajánlott fórumok:
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Ecet a mosógépbe a ruhák fehérítéséért, ki mit gondol róla?
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Az ökógolyó tényleg meglágyítja a vizet a mosógépbe és nem fog lerakódni a vízkő?
- Mi a véleményetek a 100 forintos boltokban és hasonló üzletekben kapható asztali órákról?
- Hogy lehet házilag előállítani a százforintos boltokban kapható pörc chipset?