Amit nem gyógyít az idő sem... (beszélgetés)
Elfogod felejteni , az idö MINDENT meggyogyit !
Most azt hiszed hogy , nem de eljön az idö amikor mar csak mosolyogni fogsz rajta...
Aki téged nem akar, az meg sem érdemel!
Nekem ezt mindig nagyim mondta.. És van benne valami..
Én is voltam már szerelmes.. De olyan sok férfi van a világon hogy biztos vagyok benne hogy találsz egy olyan fiút akit szeretsz majd.. Ne keresd! Meg fog találni ö téged. Az élet tele van meglepetésekkel, majd meglátod. Csak is jó áll elötted! Csak pozitívan!
Mindenben igazatok van, a biztatásban, abban, hogy el kell fogadni, és hogy jön majd más, és szeretni is fogod...
Én csak a kérdésre válaszoltam, hogy nem. És épp azért, mert reménytelen. Azt sokkal nehezebb, mint egy beteljesült kapcsolatot.
Persze, hogy így lesz...
Járj el szórakozni, kösd le magad és mindjárt nem fogsz annyit rágódni rajta!
Ha tényleg ilyen sok az eltérés köztetek és Ő nem akar semmit Tőled, akkor muszáj lesz elfelejtened, akár milyen nehéz is most! Erőltetni nem szabad, mert az csak megalázó a számodra és ha az Ő döntése ez, akkor el kell fogadnod, bele kell törődnöd!
Lesz majd olyan férfi, aki Te érted fog harcolni és nem fordítva! Aki majd megérdemli a szerelmed, akibe ezerszer de sokkal jobban szerelemes leszel!
Lindus!
Ilyen van és még lesz is! Lehet, hogy elfelejteni nem fogod, lehet, hogy nem is kell, de a fájdalom a hiány idővel csökkeni fog, és jön majd valaki, aki belép a helyére.
én annyi idős voltam mint te mikor megismertem a férjem, de nekem is voltak előtte fiúk meg reménytelennek tűnő szerelem és még is túltettem magam rajtuk, meglátod neked is sikerülni fog
én megpróbáltam mindig lefoglalni magam
suliba jársz?
Köszönöm a bátorítást, remélem, hogy igazad lesz! Nem első szerelmem, de ez sokkal jobban megragadt bennem, mint az első...
Amiatt reménytelen, hogy Ő nem akar semmit, nagy a távolság, sok az eltérés köztünk... Tudom, hogy el kell felejtenem, 1 évig harcoltam, de hiába... Most azon harcolok, hogy ne fájjon ennyire. :(
Hidd el az idő minden sebet begyógyít!
Fiatal vagy még és rajta kívül sok ezer pasi van még a világon!
Elhiszem, hogy most el vagy keseredve, de fel a fejjel! Én is átéltem már egy pár csalódás, én is éreztem, már az ürességet vki nélkül, de az idő segített! Jön majd egy másik, szebb szerelem és Őt pedig teljesen el fogod felejteni, hidd el!
Különben, mért olyan reménytelen?
1 éve őrülten szeretek egy fiút... 3 hónapja világossá vált, hogy teljesen reménytelen, semmi remény, elválasztott minket sok minden, azóta nem is beszéltünk, nem is láttam... Azt hittem, jobb lesz, jön új ember, akibe beleszeretek, vagy legalább őt elfelejtem.
Tévedtem.
Őrülten szeretem még mindig, rengeteget gondolok rá, sírok miatta, holott tudom, hogy egyáltalán nem lehet az enyém...
Hogy lehet ettől megszabadulni? El fogom felejteni valaha? :(
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Varga Gábor féle gyógyító gombák
- Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
- Ma derült ki, hogy apukám gyógyíthatatlan beteg, a párom pedig elment bulizni
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- Tudtok valamit a gyógyító gombákról? Mik a tapasztalatok?