Amióta az ukrán cigarettát szívom... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem csak ízre gondolok.
Állagra,mindenre.
Hááát,azért van különbség hidd el.🙂
A silány és a jobb minőség között.
Persze, ezt gondoljuk, mer esetleg a drágább élelmiszerben lévő ízfokozók, jobban ízlenek, de ugyan az van benne a drágábban is csak nagyobb mennyiségben, hogy ízesebb legyen;)
Én itt Mo-n, nem hiszek ebben. Teljesen mindegy, hogy mennyiért veszed, akkor sem jó.
Ma nem tombol benned a humor! Nem egy témanyitás van ahol kiirják hogy politukamentesen, és tömény politika
Nézőpontomról semmit nem lehetett ennyiből megtudni
Pont ahogy leírtad..
De,megtehetem,hogy a normálisabbat veszem és nagy dohányos nem is vagyok egyébként.
Sajnos sok embert ez nem érdekel..én beláttam ezt,hogy a hamis cigitől vagyok beteg minden hónapban..ahhoz tudom csak kötni.
Valóban sok szenny van bennük.
Kicsit lehet csökkenteni azzal, hogy alapanyagot veszünk, itthon főzünk.
De már alapanyag is bizonytalan.
Naponta sírom vissza a saját termésű krumplinkat :/
Nemrég láttam egy TV műsorban, hogy az ellenőrizetlen dohány árúban milyen sok veszélyes anyag van. Vegyi anyagok, penészgombák, növény védőszerek, rovar és rágcsáló maradványok,-ürülékek, por és piszok. A gyártásuk folyamán csak a profit érdekli a gyártókat. A vásárlók meg örülnek, hogy olcsón beszerezhetik a halált !
Jó hogy beláttad mi okozza a bajodat és jó hogy leírtad, mert talán másoknak is segíthetsz.
Nem is gondoltam pont rád.
De,azért köszi.🙂
Sok 🌽-át kaptam..
Pedig a valóság ez.Az ukrán cigi sokkal rosszabb.
Nem létezik,mimd káros...
De,van amelyik sokkal károsabb.
Néha szeretem..
De,csak minőségit fogok.
Köszönöm!
1 évig szívtam!Azóta annyiszor voltam beteg..mint még sosem!Meglátjuk enélkül vissza erősödik e az immunom.Tudom,hogy igen.Ezekben ki tudja mi van..
Egyébként is minimálisra csökkentem a dohányzást.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Vélemények a cigarettázásról!
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal