Amikor apuka eltartja a családot.. (beszélgetés)
Nálunk is van,hogy megy a pénzen a vita,de ilyet sosem vágna a fejemhez,mert nem is tudna,hisz én is kaptam a GYED-et most hogy lejárt,vissza kell mennem dolgozni a pénz miatt.
Megértelek,hogy szakítottál,ezt egy nő sem viselné el,pláne nem babával,hogy a fejéhez vágják a dolgokat.Én sem merek magamnak megengedni sok mindent,fodrásznál utoljára decemberben voltam,azóta magamnak festem a hajam,hogy ezen is spóroljak,ne adjak okot a vitára.Azért annyiból jó,hogy apud segít,nekem sajnos nem tudnak a szüleim segíteni,de megpróbálunk boldogulni.2 fizetésből is nehéz,nem hogy csak GYES-ből,szóval teljesen megértelek:((((
dehogynem apukám folyamatosan beszélt vele,mindig azt mondta megváltozik 1-2 dologban aztán ez 1-2hétig ment is neki..
Apukám segít most,így hogy elköltöztem..
mindegy majd csak lesz valahogy csak kíváncsi voltam én látom rosszul a dolgokat vagy tényleg nem normális ez az egész..
Egyébként sok pasi még büszke is rá hogy eltartja családját vagy nem?
Szüleiddel nem beszéltél erről?
Ők nem tudnak segíteni?
Ja:-)
az is kötelesség lenne cserébe és a takarítás,dehát ez alap..ja és amin mindenki kiakadt és gondolom ti is kifogtok,vettem oda 1 bizonyos összegért 1 dolgot és ő 2éve és ő annak a felét fizeti ki,mert én azt lelaktam..
na hát én is így gondoltam,ja és soha egy darab göncöt,de semmit nem vettem magamra egyedül a kislányomnak ha kellet valami pl.tápszer mondtam neki és ennek ellenére folyamatosan azt hallgattam milyen követelőző vagyok..magamnak semmit nem kértem soha..1-et kivéve hagyj menjek el konditerembe,mert már 5éve edzek..semmi kikapcsolódásom és nagyon hiányzik.
Erre ő:kérjek rá pénzt mert ennyi pénzből nem tehetem meg,és tudtam nagyon jól ha szülök akkor ez lesz..vagyis nekem nem jár heti 4óra kikapcs.
Bezzeg a haverjaira mindig volt pénze,mert azt mondta ő meg teheti,mert keres és még akkor is megtette amikor hó végén alig volt pénz..a haverokra mindig volt
de hát az ő lánya is...!
nem hiszem el hogy sajnálja a pénzt tőletek
Nem normális ha az ember fejéhez vágják.Eltartás és eltartás között nagy külömbségek lehetnek..
Ha a babával vagy otthon az nem eltartás.Szerintem.
:((((
nem,nem normális,sőt:S
Gondolom nem csak magadnak szülted azt a picit,hanem neki is,és felelőséggel tartozik irántatok,ha már bevállalta ő is a babát.
Sziasztok!
Nekem 6hónapos a kislányom és miután lószar pénzt kapok így kedves ex-em elkellet,h tartson..de az normális hogy ezt nap mint nap az ember fejéhez vágják?
További ajánlott fórumok:
- Összetartó családot keresek
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Melyiket áldozzam fel? A munkát vagy a családot?
- Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek!
- 4 éves fiam kikészíti a családot:(
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.