Amikor a falu bikája elrabolja a szívedet (beszélgetés)
Én is erre gondoltam.
Engem is idegesítene,ha lépten-nyomon a párom exeibe botlanék,egyszerűen túl sok agykapacitást köt le.
Mondjuk én eleve kerülöm az iylen falubikákat,meg a társaság középontja-típusú eembereket,túl nagy a pörgés körülöttük.
Meghagyom a többieknek a "falu bikáját", had idegeskedjenek ők, meg leskelődjenek utánuk:D
Szeretem a nyugalmat,észt, meg az odaadó, csendes, szeretettel telt rajongást:)
Rajta vagyunk,de nem azért h a múltja elől meneküljünk.Bár tény és való h ,,könnyebb,, lenne az életem.
De nekem még nincs munkám,így maradunk itt.
Rosszul fogalmaztam ezzel a kutyabol nem lesz szalonna mondással.Mert nem tudom h az ex nőihez h állt a kapcsolatban,azaz h megcsalta e stb..de nem is erdekel.
Azt akartam írni,h ki tud e az ember szállni a régi életéből,a sok csajozásból,kavarásból stb....h lehet e komolya venni e egy ilyet?!
De ez meg nem kérdés,mert komoly kapcsolatban vagyunk.
Legtobbszor az feltekeny aki maga is felrekefel, vagy ha komoly onbizalom hianya van.
Aztan, ha valaki meg akar csalni valakit azt barmikor barhol megteheti, szoval ezen tok felesleges agyalni.
Amugy szereny velemenyem szerint kutyabol lehet szalonna, de az kb 1 a milliobol.
Próbálj erőt venni magadon!
Még úgy is kellettél neki, hogy megcsaltad, akkor mit foglalkozol a volt falusi csajaival?
Neked is köszönöm!:))
Jól esik,h ha nők mondják..:)
Dehogyis, nem!
Csak nem értem a reakciódat! Ezt az állandó féltékenykedést, kutakodást, félelmet!
Kib@szott gyorsan le kellene állnod és nem ellenőrizgetned a pasidat!Mert ha még ő ellenőrizne téged, de nem!
Ja de,lehet... eljöttem otthonról,h lássa és h érezze h mennyire fontos nekem.
Talán ez volt a legnagyobb dolog amit megtehettem azért,h megbocsásson és bebizonyítsam h mennyire fontos nekem.Ennyi.
És most ezért mágján kell elégetni?
Hibáztam,megbántam...mást nem hinném, h lehet tenni.
Én pedig titokzatos vagyok, meglepő dolgokra képes.
Szeritnem vannak emberek, akik nagy hatással vannak a többiekre. Ezt pedig általában ki is használják.
Na ne már, hogy nincs!
Mert te milyen jogon kutakodsz utána? Azért, mert előtted volt sok nője? De basszus neked nem volt sok pasid és mégis megcsaltad!
További ajánlott fórumok:
- Magyarorszag, egy varos aztan egy falu neve.
- Városról falura
- Mivel foglalkoznál fiatal nőként vidéki kisvárosban, faluban?
- Volt, vagy esetleg van(nak) olyan színész(ek), aki(k) megdobogtatták a szívedet?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Ami a szívedet nyomja... itt elmondhatod!