Amíg nincs bejelentett tartózkodási helyem, csak szerződésem, nem foglalkozik velem az adott óvoda? (tudásbázis)
Sziasztok!
Az én legkisebbem a bölcsit kezdi, költözünk albérletbe /köteles a főbérlő ideiglenesen bejelenteni/,és így be is vették.
Szerintem neked is be fogják, aztán ha megvan a lakcímkártya bemutatod!
Szia!
El kell, hogy fogadja!
Amikor beírattam a lányom, még csodálkozott a vezetőóvónő, hogy albérletet megengedte a főbérlő, hogy ideiglenes lakcímre bejelenthessük! Mert ő addig úgy írta be a gyerekeket, hogy szerződéses cím alapján (és egy kettőről tudok, mindegyiket felvették)!
Szóval szerintem gond nélkül elfogadják majd!
Beszélj az óvodavezetővel!
Elvileg beírja jelentkezéskor a hivatalost és felírja a bérleti szerződésen lévő címet is!
Legalábbis a mi ovinkban. :)
Bérleti szerződésem van, amiben feltüntették, hogy az a tartózkodási helyem, de lakcímkártyám még nincs.
Kislányomat szeretném átíratni az oviba, de gondolom ez addig nem lehetséges, amíg nincs lakcímkártyám, ugye?
További ajánlott fórumok:
- A kislányom tartózkodási helye vagy a bejelentett lakcíme számít az óvodai felvételnél?
- Ha sikerült állást találnom, akkor a munkaügyi központba be kell vinnem az igazolást, szerződést, hogy foglalkoztatnak?
- Ha határozott idejű szerződésem van, tovább foglalkoztatnak vagy felmondanak?
- Egyszerűsített foglalkoztatási szerződéssel kapcsolatban segítenétek?
- Megbízási szerződéssel való foglalkoztatás esetén, előre láthatólag 2 hónapról lenne szó, milyen levonások történnének a tiszteletdíjból?
- Ha nincs Pesten bejelentett lakcímem, de most itt tartózkodom akkor hová mehetek orvoshoz?