Álom fórum (beszélgetés)
Jó ez a fórum!
Én most azt álmodtam, hogy valahonnan kaptunk egy csivavát, ami tök bolond volt, rohangált össze-vissza, remegett a lába és bepisilt a fürdőszobába. Majd fogta(!) a felmosót, meg a vödröt és felmosta maga után :) (???)
Visszatérő álmom is van: mindig valamilyen magas panel, vagy társas lakóépületben vagyok, ami szürke, sötét, és koszos. Nem megyek be egyik lakásba sem, csak keresek valamit, vagy épp megyek valahová, volt, hogy mozit kerestem egy ilyen épületben. Olyan is volt, hogy lakást kerestem magamnak, egyedül magamnak(!) Az ilyen álmaimnak sosincs befejezése. Ja és volt olyan is, amikor ugyanez az épület kórház formájában jelent meg és én valami műtétre mentem és féltem az orvostól és szomorú voltam és tiltakozott a...lelkem, vagy hogy is mondjam...
o.O huh ez tényleg érdekes. Amúgy az Albertirsai estre gondolsz?
Nekem csak olyanok voltak, hogy az álmodtam, hogy motorral gyórsan megyek és megállít a rendőr. Mikor felkeltem anyáék mondták, hogy a postás meghozta a gyorshajtásért járó levelet. Vagy azon az álomáson voltam, ahova anya jár dolgozni, mindig síneken megy át, és álmomban én is ott futkároztam. Sötét volt öcsémel voltam stb. Anya délutánra ment dolgozni kocsival és itthonhagyta a fogalmi, este el kellett neki vinnünk vonattal :)
Amúgy több fórum is van ebben a témában, többek között:
Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
egy szállodában voltam!ott mondtam a csajnak mossa ki a ruháimat :) komolyan,ekkora hülyeséget álmodni! :)
végül is a hideg megjött!:)
Én régen mindig torádóval, vonattal, viharral, meteorral álmodtam. Most elmúltak ezek az álmok, viszont ébren szorongok tőlük. Álmomban sosem sérültem meg, mindig volt mellettem egy idősebb férfi, akit sosem láttam, ő adott erőt. Sosem féltem, vagy pánikoltam :).
A családom összes férfi tagja meghalt már min 1x álmoban, a nők viszont nem. Ez mért van?
Mostanság össze-vissza álmodok minden, aminek semmi értelme, de ez megy egész éjszaka xD.
Ha több motívum van az álomban, akkor, hogy kell "összeolvasni" őket?
pl azt hogy egy hatalmas ventillátor egy kisgyereket a szemem láttára tép cafatokra...
pár nappal később jött a strandos híradós rémtörténet hogy egy kisgyereket beszippantott a szivattyú és összeroncsolta a kis testét.. tudomm... lehet véletlen egybeesés is de engem sokkolt...
Krúdy: "Mosni (patakban): megszabadulás gondtól és betegségtől. Mosónő: asszonynak jegyez hideg időt, férfinak szórakozást."
végülis, ez jobban hangzik!!! Bár a férfi szórakozik... hmmm......
Ruhaneműt mosni: félrelépés
fajin :))
Lássuk csak....
Papokkal is álmodtam...mit jelent? - Azt hogy olvasom az Angyalok és démonokat. XDDD
Azt is álmodtam hogy bizonyos rokonaim kannibálok....mit jelent? - Azt hogy ha meghívnak kajálni, ne menjek mert lehet én lennék a fő fogás. XDDD
igen volt.. és soha többé nem szeretnék megálmodni semmit- épp elég hogy időnként megérzem.
Amúgy érdekes helyekkel szoktam álmodni mintha már jártam volna ott. mintha régi szeretett helyeim lennének
További ajánlott fórumok:
- "Csak beköszönök" fórum
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;)
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Elvesztettem egy fórumot, hogy találom meg ha nem tudom a címét sem?
- Hogyan találom meg az újabb fórumokat, tudásbáziskérdéseket?