Almás süti II. recept


3 dl liszt
3 dl cukor
1 pupozott kanal sutopor
1/2 pohar etolaj
9 tojas
szeletelt alma
fahej
cukor
Az Almás süti II. elkészítési módja:
Leszeleteljuk az almat, cukrozzuk, fahejjazzuk, es hagyjuk allni. A teszta hozzavaloit a lisztet,cukrot,sutoport etolajat es a 9 tojast osszekeverjuk.A fele tesztat, kiolajozott tepsibe ontjuk, raszorjuk a cukros fahejjas almat, majd a teszta masik felet,es sutjuk.
Ennek a tesztajat ugyis lehet, hogy a felebe kakaot teszunk, es felvaltva sarga-barna teszta, tesszuk a tepsibe.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: d4a2436008, 2009. jún. 17. 17:02
Az almás süti ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.