Almás piskóta (Kata-féle) recept

Krémhez
1 db narancs leve
1/2 citrom leve
20 dkg cukor
1,2 kg reszelt alma
2 csomag vaníliás pudingpor
sárgabaracklekvár vagy narancslekvár
1 db 8 tojásos piskótalap
Az Almás piskóta (Kata-féle) elkészítési módja:
Egy közepes méretű tepsiben kisütött piskótalapot 3 lapra vágunk. Az almát meglocsoljuk a citromlével, megpároljuk a cukorral együtt, hozzáadjuk a narancslével elkevert pudingport, és felfőzzük. Az almát kihűtjük, időnként megkevergetve. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, ráterítjük a töltelék felét, majd ugyanígy járunk el a következő lappal. A harmadik lapot megszórjuk porcukorral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2010. dec. 31. 17:41
Az almás piskóta (kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.