Almás "gyorssegély" (mikrós) recept



1 alma
5 ek darált zabpehely
1 ek olaj
1 tojás
cukor/édesítő ízlés szerint
1/3 cs sütőpor
kb 2 ek tej
fahéj
Az Almás "gyorssegély" (mikrós) elkészítési módja:
Az almát lereszeljük (héjastól), összedolgozzuk a tojással, olajjal, fahéjjal, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert zabpelyhet. Ha túl sűrű, hígíthatjuk pici tejjel. Mikrózható edénybe töltjük, és közepes fokozaton sütjük kb 10-15 percig.
A zabpehelyhez keverhetünk diót, mandulát, stb.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: e1641dee25, 2011. jan. 27. 16:07
Az almás "gyorssegély" (mikrós) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.