Almás csirke recept
Az Almás csirke hozzávalói:1 csirke vagy 4 comb
2 ek mustár
2 ek oliva olaj
1 ek kecsap
negyed kk feketebors
4 alma hámozva és kockára vágva
Az Almás csirke elkészítési módja:
Mustár, oliva, bors, mustár, kecsap keverékkel megkenem a csirkét, az almát hámozva és kockára vágva a csirke köré szórom, hozzáöntönk fél pohár viz és negyed pohár vörös bor keverékét. 205 fokon sütöm fóliával letakarva 45 percig, kitakarva 15 percig.
rendszeresen csinalom, mert isteni finom!!!
180 fok eleg, mert 205 fokon eleg :-)
Tovabb fejlesztettem, hogy tettem hozza meg szaritott gyumolcsoket,pl. sargabarack, szilva, termeszetesen felkockazva.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2008. máj. 5. 08:17
Az almás csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.