Almakocsonya tormás csirkecombbal recept
Az Almakocsonya tormás csirkecombbal hozzávalói:4 nagy alma,
4 csirkecomb,
2 evőkanál zselatin,
3 dl húsleves (leveskockából is lehet),
1 kis üveg ecetes reszelt torma,
só,
2 evőkanál olaj
Az Almakocsonya tormás csirkecombbal elkészítési módja:
Hámozd meg az almát és vágd apró kockára. A zselatint old fel a húslevesben (vigyázz, hogy ne forrjon fel!), majd, amikor majdnem kihűlt, tedd bele az almakockákat. Öntsd fóliával kibélelt formába, és tedd a hűtőbe, hogy megdermedjen. Sózd be a csirkecombokat és kend be vastagon reszelt tormával. Ezután tedd tepsibe, locsold meg azt olajjal, és kevés vizet aláöntve 180-200 fokon kb. 40 perc alatt süsd készre. A forró csirkecombokat a hideg almakocsonya szeletekkel körítve kínáld.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. ápr. 6. 17:08
Az almakocsonya tormás csirkecombbal elkészítési módja és hozzávalói.