Almaecet, mint csodaszer... (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én 1,5 hónap alatt 8 kilót sok fehér husi,édesség nuku pedig édesszájú vagyok tegnap ettem meg egy rudit és egy dörmit, mert már ölni tudtam volna. Sok nyers és főtt zöldség. Rakott káposzta magamnak rizs nélkül grillezett és sütőzacsiban sűlt hús húsleves csak zöldséggel stb de éhes nem vagyok. Ha mégis este még iszom fehérjeturmixot tejjel.
kalóriabázis.hu-n tudod számolni az elfogyasztott ételek kal-t zsír fehérje ch tartalmát ez sokat segít
Sziasztok én most kezem el inni az alma ecetet de élég sok gyógyszert szedek szív és érrendszeri problémákra .
Van e közteretek olyan akinek emiatt gondjai adódtak hogy a kettő nem fér össze?
Azért ez érzékenység függő is... mikor almaecetet használtam a fogyókúrámba végül kórházba kötöttem ki, nem bírta a bélésem. Koplalás + almaecet + érzékeny emésztőrendszer
úgyhogy csak ésszel:)
Összes makro-, mikroelem, esszenciális aminosavak...Persze, álmodik a nyomor.
Ami van, az az almában van, nem a C3COOH-ban.
SZIASZTOK!p&h valaszolok neked.De mindenki probalhatja.Egesz nap zoldseg gyumi mehet es sok viz.Gyogyteak.ES napi 40perc gyors seta
kis hasizom plusz lab erositessel.Otthon meg lehet csinallni.De setalni menjetek ki a szabadba!!!Edesseget hetente lehet enni.Sutik csokik stb.De ne vigyetek tulzasba!Amaecet napi 3 szor!!!2kiskanal egy pohar langyos vizzel keverve!Etkezes elott.Mehet meg naponta egy limonade cukor nelkul.Ennyi.Jo fogyizast mindenkinek!Udv nektek MUSZLIM SZAUD ARABIABOL!
Szia Katta!
Az igazság az, hogy egyes fogyási "praktikákra" a szervezetünk egymástól eltérően reagálhat. Van akinek segít az almaecet, van akinek nem stb. Én most nagy elhatározásra jutottam. Kb. még 5-6 kg súlyfeleslegem van, amit szeretnék karácsonyig leadni. Tegnap vettem egy steppert, állványos, súlyzók is vannak hozzá, plusz egy olyan forgó izé, amivel a csipőt és a derekat lehet formálni, nem tudom a nevét..:) Nagyon jó esett tegnap este a mozgás vele, végre nem össze-vissza tornáztam, ahogy épp vitt az agyam:) Én, ha érdekel:) minden reggel éhgyomorra iszom egy evőkanál almaecetet 2 dl vízzel összekeverve, majd még 1x 4 óra előtt is:) Reggel szoktam kenyeret enni, persze barnát, halszál vékonyat (előrecsomagolt, Lidl-s, és nagyon finom:)), ligth Delmat, párizsit, tejet. Délben 1-2 almát, délután 4 óra körül virslit, vagy sült tojást (olaj nélkül), vagy párizsit, sajtot stb., és 6 óra körül egy joghurtot. A tornát minden nap végeztem eddig is, 7 órától kb. 8-ig, már a stepperrel csinálom tegnap óta:) Nekem mindez bevált, a ruháimon érzem, hogy fogytam és sokkal de sokkal jobban érzem magam. A lényeg, hogy koplalni tilos!!! Szép napot mindenkinek!!!!
Hello!
Szerintem is lehet fogyni az almaecettől. Egy közeli ismerősöm közel 20 kg-tól szabadult meg 6-7 hónap alatt mégpedig úgy, hogy reggel éhgyomorra megivott 1 ek. kanál almaecetet 2 dl. vízzel elkeverve. Persze nem zabálta halálra magát:))
Én kb. másfél hónapja iszom ugyanígy, annyi különbséggel, hogy én naponta 2x, reggel és 4 óra körül. Most kezdem érezni a hatását.. Én soha nem állok rá a mérlegre a ruháim a mérleg:)))
Jobb a közérzetem, sokkal kényelmesebbek a gönceim:))). Ráadásul nem voltam beteg amióta iszom, pedig a férjem nem rég megfázott, náthás volt, köhögött, fájt a torka, én nem kaptam el tőle.
Persze az almaecet mellett minden este tornázok 30-40 percet, és nem eszem 5 után, csak almát és diétás joghurtot. Gondolom ez így összeségében segít. Persze akinek nem bírja a gyomra az ne igya, mert komoly gyomor problémákat okozhat. Az almaecet kapszula szerintem azért nem áldásos, mert abban már nagyon kevés a hatóanyag a természetes almaecethez képest.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- ZSELATIN. ..... mint olcsó csodaszer?!
- Kisfiam ruhájára ment az Aktiferrin (vas) csepp. Most olyan mintha rozsdafoltos lenne. Tud valaki valami csodaszert amivel kijön?