Állva végezhető munka... (tudásbázis)
A munkavédelmi cipődbe nem tudsz venni betétet? Vidd el a gyógyászati segédeszközök boltjába, és ott fognak találni neked betétet hozzá.
Ha egy helyben kell állnod, akkor úgy tudod pihentetni a gerincedet és a lábaidat is, hogy "vívóállásban" állsz, amit váltogatsz.
Bővebben írom le:
Azt a lábadat, amelyikre a testsúlyodat helyezed, az a lábad térdben is egyenes, és a lábfejed előre néz.
A másik lábadat csak simán előbbre helyezed (nem terpeszállást csinálsz!), a térdedet kicsit behajlítod, és a lábfejedet 45 fokos szögbe állítod. (ha nem pont annyi, akkor is jó, csak az azért kell, hogy ne billenj el)
A lábaidat váltogatva tudod megoldani, hogy ne görcsöljön be az egész lábad, és a gerincre is pihentetőleg hat ez a póz.
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Túléltem!!!!!!
De kib...ott nehéz volt!És nem is az egész lábam fájt,hanem a talpam!!!De az nagyon!!!Azt hittem,a nagy súlyom miatt,de nem,mert ma felvettem egy pár óra erejéig a saját cipőmet,és láss csodát,nem fájt a talpam.Visszavettem a munkavédelmis cipőt,és 5 perc múlva újra fájt!!!Tudom,be kell törnie,na de ennyire????
ÁÁÁ ne tudjátok meg,mennyire fájt!!!A talppárnámat törte ki...Nem tudom máshogy leírni,nem a sarkamat,nem ahol a lúdtalpnak való van:),hanem a lábujjak alatt,azt a talppárnás részt!Értitek???
Ajánlottak egy gyógyszert,amit 3 hónapig kéne kúraszerűen szedni,aztán szünet,de elég drága...Havi 4-5 ezer ft körül van....Majd ideírom a nevét,ha megtalálom,még én sem olvastam utána...Alig élek:)
Amúgy szeretni fogom,úgyhogy jó lesz az!!!!
Na köszi mindenkinek,aki vette a fáradtságot,és írt!!!!Majd még jelentkezem!
A fásli nem biztos, hogy jót tesz, sőt lehet, hogy rosszabbat teszel vele, mintha nem hordanád.
A gumiharisnyát direkt a te lábadra fogják felírni, hogy ott szorítson ahol kell!!!!
Ha visszeres a lábad, arra nem túl jó a 12 órás álldogállás. De ha muszáj csinálni, akkor irass fel magadnak gumiharisnyát és valami gyógyszert a visszereidre. a krémekkel sokra nem fogsz menni.
És vigyázz a lábadra nagyon!!
Köszi ezt a pár hozzászólást...A semminél több:)
Vettem egy sholl talpbetétet,meg fáslit.Holnap azzal indulok útnak.Majd jelentkezem...
Ha nem halok meg....:( :)
nem viszres a lábam, de egy helyben nem tudok ennyit állni, ezért nem is vállakozom ilyesmire
Volt kollégamőm aki 40 fokba is gumis harisnyanadrágba járt
Háát úgy látom mindenki a vasárnapi ebédet főzi!?
Vagy senki másnak nem visszeres a lába...???
Azt ne írjátok,hogy ne csináljam,mert most ez a munkám,és akarom is csinálni!
Ötleteket várok....
Fáslizzam be esetleg a lábam?Vagy majd megszokom?
Lehet hülyeséget kérdezek,de ettől nem lehet trombózist kapni?
A tanácsotokat szeretném kérni.Mit tegyek,ha holnaptól napi 12 órát kell állnom,közel egy helyben,munkavédelmi cipőben?Elég visszeres a lábam,de eddig ez nem okozott panaszt.Mármint a visszér.Most viszont már álltam a betanulás alatt 3-4 órát,és eszméletlenül fájt a lábam!!!Még akkor is,amikor hazaértem,és lefeküdtem-felpolcoltam,kb fél óráig fájt még....Ki fogom én bírni a 12 órát?
Lehet vmi bajom?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka?
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- Otthonról végezhető munkák