Állcsont-arccsont műtét szabályozással kiegészítve egészség probléma miatt-orvosi meglátásból már meséltek róla-tud valaki infóval segíteni? (tudásbázis)
nem tisztem senkit védelmembe venni,de van itt a portálon egy kedves fogmanó,akinek ez a nickje.ő fogászati tanácsokat tud adni.minden kérdésre válszol.:)
úgyhogy Galamb nem bohóckodik.:)
Szia!
Utána, mennyire feszül, meddig tartott a dagadás, hogyan oldható meg az étkezés, infuziót kaptál még nem tudtál enni? Ébredés után mikor magadhoz tértél fájt nagyon? Meddig vérzett, mert nekem a bölcsfog műtétem után még másnap este is vérzett. A csontok és fogak rögzítéséből a műtét után mi érezhető? Vagy csak a varratokat érezted és minden rögzítés az iny alatt volt?
Jajjajjjjj!
Nem akarom magam plasztikáztatni, de azért köszönöm a privit. Szájsebész csinálná, és nagyon gyors inysorvadás meg a foggyökerek ebből kifolyólag való gyulladása miatt kell. És persze nem egészen vannak sorba a fogaim, mert volt egy balesetem még 15 éve és akkor egy kitört kettő letört most korona van rajtuk, gyökereiket gyulladás miatt le kellett vágni, bölcsességfogaimat egy éve szedettem ki, egy év alatt mert ugye 4 volt(jól megszenvedtem) ezek torlódást okoztak. Szóval ezért kellene az említett műtét szabályozással, mert most már az alsó fogsorom mindenre érzékeny, két fogamnak már nagyon kint a gyökere, és ezért kellene a csontokat átmozdítani, stb.
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- A 15 éves lányom hazaállított 3 lyukkal a fülében. Ezeket a "szakembereket" nem szabályozza semmi? Pl. szülői engedély, vagy valami más?
- Szerinted mi történne az abortusz ilyesfajta szabályozása esetén?
- Szerintetek értelmes dolog lenne az alkoholfogyasztást szabályozni?
- Hangfelvételnek ez esetben mi a jogi szabályozása?
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?