Állattartási problémák! (beszélgetés)
köszönöm a hozzá szólást megfogadom coton
de tulear 3,5kg most és lány
Szia!
Nagyon sokat kell vele sétálni, addig amíg nem produkál valamit. Amikor pisil, kakil meg kell jutalmazni,( az enyémeknél a kockasajt vált be. :)
Lehet kapni jutalomfalatkákat is.) közben mondogatni milyen okos, simogatni stb. Otthon ha megfeledkeztek magukról akkor én azt mondtam csúnya, rossz kutya, egy papírral mellé ütöttem. Nálam ez bevált és kb. ilyen idős korukra szobatiszták is lettek. Persze baleset mindig történhet. Amikor nem éred tetten sosem szabad "büntetni" mert akkor nem tudja miért van most "bántva".
Nem tudom mekkora a kutyusotok, ha kistestű akkor használhatsz dobozt is "pelenkával" könnyen megszokja azt is.
A lényeg mindig legyél, legyetek következetesek.
Sok sikert, kitartást a neveléshez és boldog új évet!
Mindenképpen az Állatvédőrséget kéne felhívni. Menhelyek szerintem nem fognak kimenni, ahogy olvasom, te pedig egyedül nem igazán tudsz mit kezdeni a helyzettel.
Ha nem akarod végignézni a kutya kínhalálát, mielőbb vedd fel a kapcsolatot az állatvédőrökkel!
Sajnos nekem az egyik kutyám kétévesen halt meg rákban, pedig nem kenyérrel és olajjal volt etetve.
A rák nem válogat :S Nem is udvaron a hidegben a sz@rban vegetált.
És milyen halaitok vannak?
Nekünk sügérek, pontylazacok, botiák....:)
Nekünk is!!!!!
Halaink, meg kutyusunk, akit nagyon gondozunk, óvunk, féltünk....:):)
Akkor írok nekik, mert a házban a 3-on lakik egy bolond nyanya, aki nem takarítja (lakáson belül) a macska ürüléket és nagyon büdös ammónia szag jön ki. Főleg nyáron, 35 fokban a legjobb. Van, hogy már a földszinten érzed és mikor a 3-ra érsz szinte elhányod magad. Undorító!!!
Nekünk halaink vannak és egy kutyusunk, akit nagyon gondozunk, óvunk, féltünk...
Biztos igazad van részben... Nekem viszont a kutyák a gyengéim. Az, hogy a saját ürülékében él lassan...
Tudom, ilyen erővel a fél országot le lehetne csukatni...
Ettől függetlenül meglep, hogy én kapom a szóbeli figyelmeztetést a hozzászólásomért, nem pedig a 13. hozzászóló....:)
Vannak lakásban állataim, de akkor is túlzásnak tartom ezt a becsukatás szöveget, itt is és más fórumokon is.
A használt étolaj miatt az étterem tulajdonosokat is belehetne csukatni, mert bizony számtalan mocskot tesznek le a vendég asztalára. :S
..ha valakit becsuknak, azt inkább a bosszú élteti, mintsem nevelő hatása lenne.
A másik nem tudhatod ismeretlenül, annak az embernek hány gyermekről kell gondoskodni, és kiknek okozna lelki törést a hiánya.
Szia!
Csak a fővárosban működik ez a szervezet???