Jelenleg babázok otthon, de már évek óta érdekel ez a képzés. Év elején találtam egy kapcsolódó cikket ami azonban régi volt. Tavaly novemberi képzést hirdetett. Ennek ellenére írtam a címre és válaszoltak. Szeptembertől indítanak Pesten képzést. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm a levelet, tájékoztatót és jelentkezési lapot. Én is békés megyei vagyok. Baba mellett ez nem ideális, viszont a másik itt a fórumon említett igen. Ha jól emlékszem, valahol még Hódmezővásárhelyet is említették.
Sziasztok! Írtam mindenkinek vissza személyesen aki érdeklődött, de leírom itt is hogy akit érdekel az a következőő levelében írja le nekem a teljes nevét, e-mail címét, telefonszámát, és én továbbítom a célszemélynek ( aki felméri hogy mekkora az igény) Jó hír, hogy nemsokára meglesz a 15 fő, és akkor indítják :-) hajrá hajrá :)
Akit még érdekel az írjon nyugodtan. küldök még nektek egy tel. számot, hívjatok nyugodtan ha lenne kérdésetek. Üdv
szia!!!ha tudsz konkrét dolgot erről a képzésről légyszi irj nekem mindenképpen vagy ha valahol pest megye környékén tudnál?? de ha levelező akkor végül is mindegy a helyszin csak legyen!!!köszi előre is.