Állatoknak turkáló. Szerintetek jó ötlet lenne? (beszélgetés)
En is ugy erzem.:)))
Na de nem dol ossze a vilag.
Majd meg gondolkozok.:)
szerintem se jó ötlet,
a kutyának nem kell annyi ruha, egy rágókát meg nem fogok turkálóban venni, ki tudja milyen kutya rágta, nem is egészséges szerintem
ha az ember felvállal egy kutyát, akkor az a legkevesebb, hogy ha kell vesz neki pl. egy ruhát, elenyésző költség a kutyatartásban
Lehet, de ne feledd, hogy a kutyu szaglasa bizony nagyon erzekeny; nem fogja dijazni sz ilyen-olyan szagokat; gyakran meg az ujat is nehezen fogadjak el, nemhogy egy masik ebet; de a cicakra is hasonlo vonatkozik, pedig egeszen mas a szaglasuk.
Szoval halott az otlet.
Meg elég, ha a családunkban körülnézek. Vannak kutyák, de nem hordanak ruhát pl. Ami kell nekik, évek óta ugyanaz. (Fekhely, póráz...stb.)
Az a réteg meg aki fanatikus és mindent megad a kutyájának/macskájának, úgyis meg fogja venni újonnan ezeket a holmikat.
Szerintem sem jó ötlet. Gondolj arra, hogy a turkálóknak mi a háttere. Mennyi ruhát vásárol egy nő saját magának, a gyerekének, mennyire vagyunk márkafüggőek és mennyire drága a jó minőségű holmi, míg újból csak a kínai megfizethető szinte.
Pórázból és kutyafekhelyből nem kell több garnitúra.
Felejtsd el. Halott vállalkozás. Szerintem.
Amúgy pl a fekhelyekből sosem mosod ki teljesen a szőrt, meg a szagokat, amit pl egy kutya megérez.
Meg egyáltalán.
Igen,de ezek ismét csak plusz költségek.
Ha tényleg annyira szeretnéd ezt,inkább,a netre koncentrálj.Szerintem.
Sok turi mossa a ruhakat .
Mosassal,fertortenitoszerrel
Csak példának írtam.
De igazad van abban,h általában akkor cserélik ezeket a dolgokat ha már elhasználódott.
Ha te használtan eladod 1500ért,akkor mennyiért veszed meg?
Általában azért pórázt és fekhelyet is akkor cserélnek a gazdák,ha a másik már kicsit szarul néz ki.
Nem kopott,szakadt dolgokra gondoltam,hiszem azok eladhatatlanok.
Hanem újszerűekre.
Pl egy uj flexi póráz 4-5 ezer ( attol fugg hany meteres) ,hasznaltan mondjuk meglehet venni 1500 ert.
En csak abbol indulok ki,h van 3 kutyám.
Bár egyik sem hord ruhát.
Miért?
Ha kiskutyádnak nem vennél használt szir-szart,akkor a papagájodnak vennél használt kalitkát?
Mert én nem.
Hát, nem tudom.
Én, ha mondjuk beszereznék egy kis kölyökkutyust, lehet, hogy nem használt kis kosárkában, nyúzott-kopott pórázzal akarnék indítani.
Meg ezek viszonylag kis tételek, nem gondolnám, hogy egy-két ezer forinton múlna a dolog.
De ha komolyan gondolod az ötletet, sok sikert kívánok hozzá!
Ja, ami még eszembe jutott: az ilyenek, hogy rágcsálóknak ketrec, kalitka madaraknak, ezt sokan használtan kapják, ilyesmiben is gondolkozza akkor már, ne csak kutya-cica, szerintem. :)
Nem Pest,hanem Miskolc.
Mélyebben még én se mentem bele a témába,lehet nem is fogok,csak gondolkodóba ejtett!:)
Városfüggő,de szerintem nem.
A netes áruház sokkal költségkímélőbb,mert nem kell pl.bérleti díjat fizetni.
További ajánlott fórumok:
- Barátomnak szeretnék valami ajándékot készíteni.:) Lenne valakinek jó kis ötlete?
- Budapestre egyedül felköltözni, rossz ötlet lenne?
- Szexkapcsolat jó ötlet lenne?
- Szükségem lenne ötletekre. Pénteken főzök a fiamnak és a 7 éves unokáimnak a hétvégére. De egyenlőre fogalmam sincs, hogy mit. :(
- Szerintetek ez ötletes ajándék lenne Valentin napra?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?