Barátomnak szeretnék valami ajándékot készíteni.:) Lenne valakinek jó kis ötlete? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom írta-e már valaki, - nem olvastam vissza - közös képekkel kidekorálni egy jó bort, pezsgőt, amit szeret.
Én most a kedvenc sütijét szeretném elkészíteni, Lúdláb torta, remélem jól sikerül majd. (Csak meglepném váratlanul.)
Születésnapjára pedig a hobbijával kapcsolatos képekkel készített pólót adok, illetve akkor is valami édeset magam mellé. :)
:)
Na én lassan lépek. Vár a pihe-puha ágyikóm. Örülök, hogy beszélgettünk. Jóéjszakát, szia.
2 hónap alatt 14 kg??? Az rengeteg!
Miket főzöl? Pacalt oldalassal?:)
Hát igen... ismerős...:)
apummal élek, és a Márk is, mintha nálunk laknak, mivel én vagyok az egyetlen nőnemű a családban, rám hárul minden, ami "női munka" na meg az összes többi.:D de nem bánom igazából, kitölti az időmet, és ha ők boldogok, én is boldog vagyok...:) főleg h ha a párom boldog, mert azt kényeztetésben kapom vissza;)
Én most kezdek dolgozni és mellette fősuli.
Amúgy pedig vezetem az otthoni háztartást, mosok, főzök, takarítok. Két pasival nem könnyű együtt élni. Az egyik a tesóm, másik a párom:)
arany élet, de egy idő után már unalmas lesz.:)
hát szakácsnak készülök, állítólag van hozzá érzékem, eddig amit főztem, csak a rizs égett le mindig, úgyhogy próba cseresznye...:) És te mivel foglalkozol?:)
Aranyéleted van:)
És a suli után? Merre szeretnél menni?
10 év egyáltalán nem sok. Elviseljük egymás hülyeségeit, és mindketten kompromisszumképesek vagyunk:)
És te még sulizol akkor? Gimi vagy Szakközép?
Ez hülyeség, amit a pasid mondott. Mivel lenne jobb, ha ő lett volna az első?
Hát én 13 voltam, elég gázos volt itthon minden. Leléptem itthonról sokat és meg akartam mutatni, hogy én vagyok a nagy lány, hiszen itthon ezt állították, hogy felnőtt vagyok, azt csinálok, amit akarok, nem foglalkoztak velem. Nem bántam meg, de szégyenlem.
Aztán volt 2 pasim. Most pedig van a párom, vőlegényem, már nagyon régóta. 10 év korkülönbség van köztünk, a család elfogadta (miért is ne fogadta volna el, nem is érdekli őket), és minden happy.
Akkor jól tetted, hogy kiléptél abból a kapcsolatból.
Tehát nem pénz kérdése....akkor fogadd el, hogy ilyen...legalább nem költi feleslegesen másra is a pénzt.
Hány évesen kezdted a pasizgatást?:) Láttam 16 vagy, én sem vagyok sokkal idősebb nálad, csak 3-mal.
dolgozik, és nem is olyan családból van, ahol nélkülöznek, szóval azt hiszem ez tényleg csak a makacssága miatt van...:)
Nem szép, nem szép, de ha az emberen átlépnek jó pár hónapon keresztül, akkor azt elöbb utóbb megelégelik...:) tudod a "most nincs időm" meg a "szeretlek, de most nem érek rád" téma.(: Akit szeretünk, arra szakítunk időt... (:
Nem szép:) De fiatal vagy még, lesz még pár ilyen eseted. Mondjuk én mindig tartom magam a "házi nyúlra nem lövünk" dologhoz.
Egy kérdés? A párod dolgozik vagy tanul? Csak mert, mondtad, hogy mozi és egyebek. Nem lehet, hogy azért nem akar menni, mert nem telik rá? Ha ez az ok, akkor ezt el kell fogadnod, pláne ebben a világban.
További ajánlott fórumok:
- Milyen kreatív ajándékot adjak karácsonyra, ami nem is drága, de ötletes is?
- Milyen ajándékot lehet vinni házszentelőre egy olyan családnak, akiknek mindenük megvan?Jó ötleteket várok :-))))
- Legjobb barátnőmnek névnapra házi készítésű ajándékot szeretnék.Van ötleted?
- Crossmotoros srácnak egyedi ajándékot szeretnék, nincs ötletem!
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Kisfiammal szeretnék ajándékot készíteni a nagyszülőknek! Tudtok nekem tippet/tanácsot adni?