Álláskereső (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Álláskereső
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek álláskeresés kapcsán.
Olyan állást szeretnék, ami ilyen hétvégi alkami munka ahol péntektől szombatig lenne munkavégzés. Könnyű munkát szeretnék ami nem megerőltető és nem kell nagyon gondolkodni meg kommunikálni. Olyasmire gondolok, mint pl ilyen válogatós munkák vagy olyasmi is szoba jöhet hogy számítógépbe kell bevinni az adatokat. Végzettségem Számítógépes Adatrögzítői vizsga. Érettségim nincsen.
Előre is köszönöm a segítséget.
Anna
Azonnali kezdéssel munka lehetőség,kűlföldön nőknek.
Gyárban ha érdekel írj nem kamu.
Indulás szemêlyes megbeszélés után
Sziasztok!Légyszíves segítsetek!!!
ha az álláskeresési járadék 270nap le tellik,utána még el lehet menni az álláskeresési segélyre is ami 90 nap?köszönöm
Sziasztok, 1 éve keresek állást, mint építőmérnök, eredménytelenül.
Túl sok a diplomás, az építőipar meg mélyponton van.
Ezt nem lehetett tudni előre.
Fogalmam sincs, mit csináljak.
Szia!
Nagyon jó!
Drukkolok neked:)
Szia Cilu!
Na milyen a meló?
Nekem sajnos nagyon ugy tünik, h nem jön össze mert még a kutya sem keresett.
De sebaj ott az életmentő másik:)
De jó!
Egy kalappal:)
Igen? Erről nem hallottam.Hm ez jó.Régen 38 év szolgálati idő kellett és talán 33 után lehetett kérni a korkedvezményt most felvitték 40-re és még ez sem a végleges?!Csak tudnám hol fognak alkalmazni 50 évesen ha már most sem kellünk!
Bíznak benne hátha addigra mindenki elpatkol és nem kell nyugdíjt fizetni.
Na fel is húztam magam .Megfőztem, megyek a páromnak segítek fát vág odakinn.Szia majd jelentkezem
Várj ez nem így van most jelenleg legalábbis.
Igen a szakmunkás iskola is beleszámít így nekem is van 25 évem de most ha megvan a 40 év munkaviszonyod elmehetsz bár mikor a mi esetünkben ha még az elkövetkező 15 évünk is meglesz 55 évesen elmehetünk.
Persze ha addig nem találnak ki újabb variációt és még nyugdíj is lesz. Már én is csak erre dolgozok.
Lehet.Bár nekem már így is van 27 évem,mivel beleszámít a szakmunkásképző és a gyes is.
Mire elérem a nyugdíjkorhatárt ami asszem 65 év,lesz vagy 50 évem.
Ezt nem tudom viszont szerintem ha regisztrált vagy a munkaügyi központban de már lejárt a segély akkor az már nem számít munkaviszonynak .
Tehát ha végképp nem találsz munkát kénytelen leszel bármi sz... elfogadni ha nem akarod, h kiessen az-az idő a munkaviszonyodból:((
További ajánlott fórumok:
- Hatékony álláskeresési fortélyok
- Segítenétek megérteni az álláskeresési járadék milyenségét? :)
- 23 évesen egy normális munkám sincs. Álláskereső vagyok,...
- Csak a papír számít az álláskeresésnél?
- Mennyi most a munkanélküli segély, azaz álláskeresési járadék összege?
- Diplomás munkanélküliség, álláskeresés 2012-ben-segítsünk egymásnak!