Állandó orrdugulás (beszélgetős fórum)
Az hagyján hogy költséges, de iszonyatosan szárítja a nyálkahártyádat. Igen, még az is, amire az van írva, hogy nem.
Totál tönkreteszel ott belül mindent. :(
A szaglásoddal nincs baj??
Sajnos fenn áll az orrpolip veszélye is:(
Orrsövény ferdülésem már jóval ezelőtt is volt, uh az kilőve...
Dohányzás sem lehet, mert sosem cigiztem, most sem teszem. Dokihoz nem nagyon jutok el, mert minimum 3 óra a várakozási idő, az én két évesem meg kb 5 perc után üvölt, mint a sakáll.. :(
Szia!
Próbáld ki, amit mi szedünk. Brutál allergiát tart féken, bajod nem lehet Tőle, és nem is drága. Komolyan. Nekünk nagyon bevált.
Sziasztok!
Én nem dohányzom több, mint 7 éve, passzívan sem szerencsére. :) Nekem az jár a fejemben, hogy orr-melléküreg gyulladásról van szó, és végre el kéne menni egy fül-orr-gégészhez. Sokáig gondolkoztam én is rajta, hogy esetleg allergia, mert hol erősebbhol gyengébb a tünet, de egyébként fogalmam sincs.....:( És egyszerűen idő híján nem jutottam el még a gégészetre sem.
Sziasztok!
Van valakinek tippje, hogy mitől lehet állandó orrdugulás? Az allergia tesztek negatívak lettek, tehát elvileg az nem lehet. Anno a terhesség alatt kezdődött, akkor arra fogtam a dolgot. Aztán egy időre elmúlt, majd ismét elkezdődött, már vagy másfél éve orrspraykon élek. Mitől lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Az állandó orrdugulás mitől lehet?
- Ősz óta nem múló nátha, orrdugulás, horkolás-és a szövődmények: fülfájás, köhögés.Mit csináljak a 3 éves fiammal?
- Esti orrdugulás Mitől lehet?
- Volt valakinek a Covid miatt erős orrdugulása?
- Állandó orrdugulásra terhesség alatt mi a megoldás?
- Állandó orrdugulás, nyirokcsomó-megnagyobbodás... Mitől lehet?