Állandó füldugulás/fülzúgás. Mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
Hát igen. A fűlzúgás sok mindentől lehet. Szerencsére sokszor csak a fülpiszkáló használata vagy más kis dolog miatt!
Érdemes végigjárni az orvosi vizsgálatokat mielőtt megijednénk hogy valami komoly!
De örülök hogy rendbejöttél :)
sziasztok!
ma voltam a fülészeten, kimosták mindkét fülemet.
mintha újjá születtem volna :))) szuper érzés! :)
Nem akarlak elkeseríteni, de hasonló cipőben járok, hónapok óta doki meg minden, és nem tudják mitől van...
Egyébként maximálisan együttérzek veled - nagyon idegesítő, főleg egy nehéz nap után...
jajj...
ezekben nem hiszek!
nem az életemmel meg a lelkemmel van a baj, csak a fülem zúg.
fülészetre menj el, ő ha nem tud mit kezdeni, elküld neurológiára.
Nem régen olvastam, hogy a Korvin mozi környékén nyílt egy erre specializálódott rendelő. Fülész szakorvos adhat beutalót hozzájuk.
ful az egyensuly, egyensuly az eletedben..
hallas, valamit nem akarsz meghallani. ha nagyon befele figyelsz, akkor figyelj kifele, ha nagyon kifele, akkor meg kell egy kis befelefigyeles. itt is az egyensuly, mint ahol mindenhol, es ezt a legnehezebb megtalalni.
jójó csak fel akartalak vidítani egy kicsit :)
szerintem menj orvoshoz, ez komoly bajt is jelezhet. első körben az agyi vérellátásra gondolnék, ami mögött aztán sokminden állhat. szerintem nem játék
nyaksérv, de lehet sosem fognak rájönni mi okozza, és maradandó is lehet akár :(
A dugulást megszüntetheted, ha mély lélegzetet veszel,az orrod befogod és úgy próbálod kifújni a levegőt.
:D
de most komolyan! nagyon idegesítő tud ám lenni, főleg amikor aludna az ember és felerősödik a zúgás. és már nem is hallok olyan jól.
tisztítom rendszeresen, túé vagyok a fülgyertyázáson, audiosprayn meg az ilyen humbuk dolgokon is.
nekem volt ilyen évekkel ezelőtt
elmentem a fül-orr gégészhez, és csak annyi volt, hogy ki kellett mosni
További ajánlott fórumok:
- Állandó idegesség ellen mit lehet tenni (nyugtató szedésén kívül)?
- Ha állandóan alacsony a vércukor szint, és jelentős mellette a túlsúly, mit lehet tenni?
- Mit lehet tenni, ha állandóan az anyós miatt veszekszünk?
- Mit lehet tenni az állandó ínygyulladással?
- Mit lehet tenni, ha az ember adósságba kerül, és nincs állandó jövedelme, így hitelt sem vehet fel?
- Állandó stressz. Mit lehet tenni ellene?