Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Alig várom, hogy kimozdulhassak itthonról és hódolhassak a... fórum

Alig várom, hogy kimozdulhassak itthonról és hódolhassak a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. timycat (válaszként erre: 9. - Globus)
dec. 29. 17:51

Én hobbi vásárolok... gyakorlatilag bármit.

Egy pszichomókus tuti rámpattintana valami címkét.

Igyekszem kerülni az üzleteket, bármelyiket, így nem aggasztó a helyzet. Jellemzően férjem vásárol, van hogy 1-2 hétig megúszom a bármilyen üzlet látogatását és nem is hiányzik. Viszont ha bemegyek egy bármilyen helyre ahol vásárolni lehet akkor elvesztem.

Most új tapasztalás volt, hogy frusztrált, hogy zárva vannak. A világon nem kellett volna semmi... de hogy nem mehetek ha akarok az nem volt jó. 🤷‍♀️

Pénteken kihagytam, szombaton állatbolt és zöldséges, ma ki sem mozdultam. De az hogy nyitva vannak az üzletek és ha akarnék mehetnék nekem már elég a "boldogsághoz" 😂

dec. 29. 17:34
Én mindennap kimozdulok, nem kell ehhez várni semmire. Muszáj képességeimhez mérten mozogni, mert nem akarok egy lemerevedett, megkeményedett beteges öregasszony lenni.
dec. 29. 17:22
szeretek itthon lenni,nem hiányzott a csavargás.
10. Channa* (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 16:48

Jobbulást!

Pont mi amiatt is megyünk sétálni, mert a férjemnek a műtét miatt kötelező a gyaloglás;)

9. globus (válaszként erre: 8. - Timycat)
dec. 29. 16:13
Oda ma én is beugrottam, pedig vasárnap sosem, de holnap utaznak el vendégeim, kis muníció csomagolás...
8. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 16:11
Én kimozdultam itthonról, de az üzletek nyitását már én is nagyon vártam.
7. globus (válaszként erre: 2. - Zena01)
dec. 29. 16:09
Akkor nem panaszkodom, itthon voltam 11 napot. 9 részletben 😀
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Channa*)
dec. 29. 16:09
de betegeskedek is,lehet holnap megyek a háziorvoshoz
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Zena01)
dec. 29. 16:06
az megint más. aki dolgozik,persze hogy szeret(ne) otthon lenni. de én rokkantnyugdíjas vagyok sajnos. nem dolgozhatok
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Zena01)
dec. 29. 16:06
az megint más. aki dolgozik,persze hogy szeret(ne) otthon lenni. de én rokkantnyugdíjas vagyok sajnos. nem dolgozhatok
dec. 29. 14:07

Elmentünk sétálni a Margit szigetre.

És máshová is lehet.

Nem kell végig otthon ülni.

Szerintem a turik is nyitva voltak 27-től, nem mindenki dolgozta le a 24-ét és 27-ét.

dec. 29. 13:59
Az utóbbi pár évben csak akkor voltam itthon, amikor koronás voltam. Egyébként még félholtan is be kell menni. Úgy szeretnék legalább egy hetet itthon lenni és ki sem dugni az orrom itthonról.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook