Csomagpontnak képzelnek a rokonaim, mert itthonról... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Így még kevésbé értem, hogy miért nem mondod meg, hogy oldják meg másképpen. A csomagpont a legjobb megoldás.
Tényleg nem értem, miért nem vagy magadnak sokkal fontosabb mint mások? 🤷♀️ Inkább még a férjed se tudjon aludni, csak hogy másoknak ne kelljen megmozdulni a csomagért? Nagyon csúnyán hagyod magad kihasználni.
Wow! Ennek a tizedét sem tűrném el. Heti 2-3 csomag? Felcsengetik az alvó férjedet? Kifizeted? Tőlem olyan e-mailt kapna mindenki, hogy azt nem tenné ki az ablakba. Azért e-mailt és nem telefont, hogy nehogy elfelejtsék. Ha jönne új csomag, nem venném át, és újraküldeném az e-mailt.
Kihasználnak. Ne hagyd magad. Ha nem húzod meg a határaidat, akkor átlépnek rajtad. Neked kell megmondani, hogy meddig mehetnek el. És eszedbe ne jusson elnézést kérni azért, hogy nem vagy ingyenes csomagpont és hitelező automata.
Akár a rokonaid akár nem, ha nem húzod meg a határaidat nem lesz mi visszatartsa őket.
Képzelj el egy kerítést. Szép lenne ha mindennap ki-be járkálnának a rokonaid/nem rokonaid a magánterületedre.
Ez zseniális!
Hirtelen senkinek nem lesz ledve hozzád rendelni, mert az plusz 1 kör neki a boltba. De ha mégis, akkor is jól jársz, mert neked nem kell elmenned (ami szintén a szabadidődből megy ;))
Én ilyeneket is kérnék, mint, "jaj ha már itt vagy vidd le a szemetet", stb
Megmondod, hogy "na itt van vége a dalnak".
Csináltad, megtetted, szivességből, de a lóf@sznak is van vége.
Tegyél rendet a fejekbe (is) és élvezd a szabadnapjaidat.
Majd kiheverik.
Rövidre zárnám ezt a helyedben.
Igen... nem napi szinten, de volt, hogy 3-4 csomag jött és valamiért mindig a legrosszabbkor... ilyenkor magamban mérgelődök, igyekszem magam lenyugtatni, hogy majd jobb lesz.
DE a mai megint kiborított...
Rövidre zárnám.
Megmondanám mindenkinek, hogy a csomagátvételi szolgáltatás bezárt.
Intézze mindenki úgy, ahogy akarja.
Nem vennék át semmit - főleg nem úgy, hogy még én is fizessek érte -.
Nem akarom őket megbántani, nekik ez semmiség... Ma hívott a keresztlányom, aki a legtöbbet rendeli, hogy jön ma csomagja. Mondtam neki, hogy alszik a férjem, ne csöngessen a futár, ha hívja. Hívott, hogy az ajtó elé tette, vigyem már be...kimentem és semmi... kisétáltam a sorra,(sorházban lakunk), hogy hátha még ezután jön. Hívtam, hogy se csomag se futár. Ő vissza, hogy pedig v. hová letette... mire az első lakó kijön, hogy a csomagomat keresem, mert az én címem van rajta, de nem az én nevem... azt hitte nem vagyok otthon és bevitte. Ez 30-40 perc volt ma az életemből. A szabadnapomon. És sajnos ez nem az első ilyen...
Amikor még fizetni is kell és heteket várok a saját pénzemre, attól meg végképp kiborulok. Mert nem akarok vitát.
Nem értik, hogy miért gond ez nekem... Ha például szabad napos vagyok, vagy délutános, akkor is nekik természetes lenne, hogy itthon vagyok. Tervezek v.mit, fölmennék hajat mosni, tuti hívnak, hogy mindjárt itt van. Boltban vagyok tuti hívnak. Már többször mondtam, hogy én a saját csomagomat is pontra szoktam rendelni. A férjem 3 hetente éjszakás, tuti fölcsengetik... Van olyan, aki ritkán rendel hozzám, de van akinek heti 2-3 csomagja jön. Nem az egy-egy csomag zavar, hanem a mait és én vadásztam, mert rossz ház előtt tették le. (erre nekem nincs időm).
Ők meg úgy vannak vele, hogy úgyis otthon van nem tart semeddig...és sokszor tényleg így is van, de a futárok nem találnak ide, mert eldugott bejáróban lakunk. És nem az én számom van megadva így körtelefon hegyek...unom már.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek számítógéppel a jövőben, itthonról is tudunk folyamatosan dolgozni?
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- Mit csináljunk, kössük meg a kutyát, ha elmegyünk itthonról?
- Az apám nem akarja, hogy eljárjak itthonról, mit tegyek?
- Vatera csomagpont, FoxPost működése
- Sokszor indulok el úgy itthonról, hogy túl sok időt vesz el...