Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Alföldi toroskáposzta 1. recept

Alföldi toroskáposzta 1. recept

Az Alföldi toroskáposzta 1. hozzávalói:
2 kg savanyú káposzta,
2 kg császárvég, vagy más zsíros hús,
2 kg sertésfarok,
4-5 nagyobb fej hagyma,
őrölt bors,
paprika,
só.


Az Alföldi toroskáposzta 1. elkészítési módja:
Egy fazékban lerakok egy sor savanyú káposztát, erre egy sor karikára vágott hagymát, majd a kockákra vágott húst, megszórom paprikával, borssal, sóval. A rétegezést addig végzem, míg a hozzávalók tartanak. A tetejére káposzta kerüljön. Vizet nem öntök alá, hiszen a sózott hús levet enged. Közben nem kevergetem, csak rázogatom. Alacsony lángon (lángelosztó) kb 3 óra alatt lesz kész.


Kategória: Húsételek receptjei


Az alföldi toroskáposzta 1. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook