Alessandro csípős steakburgonyája recept
45 perc
Az Alessandro csípős steakburgonyája hozzávalói:
1 kg burgonya,
kevés étolaj,
1 tk. chili,
Ízlés szerint fűszerek: patikasó, őrölt színes bors
Az Alessandro csípős steakburgonyája elkészítési módja:
A burgonyához nagyobb darabokra aprítjuk a meghámozott burgonyákat, majd egy tepsibe tesszük, egyenletesen rászórjuk a fűszereket, párszor átforgatjuk, hogy mindenhova jusson. Öntünk alá egy kevés vizet és egy kis olajat is majd 220 C fokos sütőbe tesszük. 20 perc múlva átforgatjuk a tepsiben a burgonyákat. Még 20-25 perc és gyönyörűen megsül.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. máj. 25. 23:33
Az alessandro csípős steakburgonyája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.