Az Aldi olajmentes fritőze ropogós krumplit süt? (tudásbázis)
Sajnos igen! Habár én az elektromos serpenyőben is ropogósra sütöm a mirelit hasábkrumplit, de csak akkor sikerül, ha legalább minimális olaj van rajta/alatta.
Kis olajat cseppentgetek rá és megforgatom a krumplit, mindegyikre kerül valami minimális olajréteg.
A kellő hőfok elérésére fedővel kezdem sütni, de a végén fedő nélkül is sütni kell még, hogy ropogós legyen.
Kiszárad?
Amúgy passz, sosem használtam ilyen sütőt.
Kérlek szépen vannak itt nagyon előkelő élelmiszer üzletek, meg olyan nagyok is, h el lehetne dugni benne néhány falut.
De nekem most dolgom van, egy példa.
Tényleg? :O Nem gondoltam volna. Azt hittem hogy nálatok csak ilyen Walmart, Apple, BestBuy meg hasonló nagy amerikai áruházak vannak. Vagy áruházláncok.
Miket meg nem tud az ember itt Hoxán. :D
Így néznek ki.
Barátnőm évekkel ez előtt vett egy olajmentes krumplisütőt (jó drágán) A lényeg, mivel a krumplinak nincs zsír tartalma, így a készülékben "szerencsés esetben" megpárolódott, vagyis főtt krumpli lett.
Ami gyakoribb volt ehetetlenül keményre összeszáradt.
Kidobott pénz lett, azóta sem használja.
Gondolom, az Aldisban is inkább zsíros húsokat lehet sütni további zsiradék hozzáadása nélkül.
Sajnos a finom ropogós sültkrumpli olajban sül.
Amerikában is lehet kapni Aldis cuccokat. Ne már! :D Rögtön lehidalok. :D
Amúgy nekünk is van olajsütőnk, már régi darab, nem ez az újfajta de én utálom elővenni is. A krumplit úgy szoktam sütni hogy mindig hideg olajba rakom bele, akkor biztos hogy ropogós lesz. De én az ilyeneket a nagyanyám vasedényébe szoktam úgy általában. Nagyon megbízható darab. Már vagy 30-40 éve megvan :D Ja, és mindig előfözöm a krumplit. ;)
Igen.
Pl. én krumplihoz, és kirántott hagyma karikákhoz használom legtöbbször.
Elég egyenletesen is süt, mivel légkeveréses.
További ajánlott fórumok:
- Te adnál a szegényeknek egy zacskó krumplit
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell sütni a krumplit?
- Alacsony szénhidrátdiéta esetén mivel válthatom ki a krumplit és a rizst?
- Rakott krumplit előkészíteni, majd hűtőbe rakni pár órára lehet szerintetek, és este megsütni?
- Lakjunk jól, krumplitól ...